Δωρεάν εμπνευσμένες σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr

0
Δωρεάν εμπνευσμένες σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr

Σήμερα έχουμε σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr., ιδανικές για παιδιά όλων των ηλικιών! Οι σελίδες χρωματισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για σημαντικές διακοπές και εξαιρετικούς ανθρώπους στην αμερικανική ιστορία. Ας ξεκινήσουμε με το δωρεάν εκτυπώσιμο πακέτο μας που περιλαμβάνει δύο από τις καλύτερες σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr. με τα πιο διάσημα αποφθέγματά του.

Χρωματιστικά φύλλα Martin luther king jr δωρεάν τυπωμένο αρχείο pdf σε ξύλινο φόντο με μαρκαδόρους και κραγιόνια - blog δραστηριοτήτων για παιδιά
Ας γιορτάσουμε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ με αυτές τις ζωγραφικές εικόνες δωρεάν εκτυπώσιμης μορφής pdf!

Οι σελίδες χρωματισμού μας εδώ στο Kids Activities Blog έχουν ληφθεί πάνω από 100.000 φορές τον περασμένο χρόνο. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτές οι σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr.!

Σελίδες ζωγραφικής Martin Luther King Jr

Αυτό το εκτυπώσιμο σετ περιλαμβάνει δύο σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr. Το ένα παρουσιάζει ένα πορτρέτο του MLK με το απόσπασμα „Η ώρα είναι πάντα κατάλληλη για να κάνουμε αυτό που είναι σωστό“. Και το δεύτερο είναι η σιλουέτα του MLK με το διάσημο απόφθεγμα του «Έχω ένα όνειρο».

Πιάστε τα κραγιόνια σας και ας μάθουμε για τα πολιτικά δικαιώματα με αυτές τις ζωγραφιές! Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ ήταν Αμερικανός πάστορας, ακτιβιστής, ανθρωπιστής και ηγέτης του Αφροαμερικανικού Κινήματος Πολιτικών Δικαιωμάτων. Ο ρόλος του στο κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα βασίστηκε στις χριστιανικές του πεποιθήσεις και είχε μεγάλο αντίκτυπο στην Αμερική.

Τα γενέθλιά του, 17 Ιανουαρίου, είναι πλέον αμερικανική αργία και τα γιορτάζουμε κάθε τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου. Τώρα ας απολαύσουμε αυτές τις ζωγραφιές για να μάθουμε περισσότερα για αυτές τις διακοπές. Ναι!

Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών.

Σχετικό: Θα λατρέψετε αυτές τις σελίδες πληροφοριών Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ!

Το σετ χρωματιστικών σελίδων Martin Luther King Jr. περιλαμβάνει

Εκτυπώστε και χρωματίστε αυτές τις σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr. για να τιμήσετε έναν από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές πολιτικών δικαιωμάτων που έζησαν ποτέ!

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ Coloring Pages τυπωμένα αρχεία pdf ενός πορτρέτου του MLK καθώς και το απόσπασμα "Είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις αυτό που είναι σωστό"
Ας χρωματίσουμε ένα από τα πιο διάσημα σημεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ!

1. Σελίδες χρωματισμού Dr. Martin Luther King Jr

Η πρώτη μας σελίδα χρωματισμού Μάρτιν Λούθερ Κινγκ περιλαμβάνει ένα από τα εμβληματικά αποφθέγματα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, «Η ώρα είναι πάντα κατάλληλη για να κάνεις αυτό που είναι σωστό». Καθίστε με τα παιδιά σας και βρείτε μαζί ένα νόημα σε αυτό το απόσπασμα. Για μένα, μεταφράζεται ως «ποτέ δεν είναι αργά να αντισταθείς στην αδικία». Αυτό λειτουργεί καλύτερα για μεγαλύτερα παιδιά που μαθαίνουν πώς να διαβάζουν και να γράφουν.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ Coloring Pages αρχεία pdf τυπωμένα με MLK και το απόσπασμα "Εχω ένα όνειρο"
Δωρεάν σελίδα χρωματισμού „Έχω ένα όνειρο“ MLK!

2. Σελίδα ζωγραφικής Martin Luther King Jr. „I have a dream“

Η δεύτερη σελίδα χρωματισμού Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ περιλαμβάνει τη σκιά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, μαζί με το πιο διαβόητο απόφθεγμα του που ήταν μέρος της δυνατής ομιλίας του. Δεδομένου ότι αυτή η σελίδα χρωματισμού περιλαμβάνει μια απλή σκιά, μπορείτε να τη χρωματίσετε ως ένα μόνο χρώμα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα για την προσφορά.

Σελίδες ζωγραφικής με αποσπάσματα του martin luther king jr
Κατεβάστε το δωρεάν PDF Martin Luther King Jr.!

Λήψη & Εκτύπωση Δωρεάν Σελίδα χρωματισμού Martin Luther King Jr. PDF αρχείο εδώ

Αυτή η σελίδα χρωματισμού έχει μέγεθος για τυπικές διαστάσεις χαρτιού εκτυπωτή letter – 8,5 x 11 ίντσες.

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

  • Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ ήταν το νεότερο άτομο που τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, το 1964.
  • Η Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι εθνική εορτή στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Υπάρχουν πάνω από 730 δρόμοι στη χώρα που ονομάζονται από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.
  • Μία από τις κύριες επιρροές του ήταν ο Μοχάντας Γκάντι επειδή έμαθε στους ανθρώπους να διαμαρτύρονται με ειρηνικό τρόπο.
  • Του απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου και το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Συνιστώνται ΓΙΑ MARTIN LUTHER KING JR. ΦΥΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του χρωματισμού σελίδων

Μπορεί να θεωρούμε ότι οι σελίδες χρωματισμού είναι απλώς διασκεδαστικές, αλλά έχουν επίσης μερικά πολύ ωραία οφέλη τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες:

  • Για παιδιά: Η ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και ο συντονισμός χεριού-ματιού αναπτύσσονται με τη δράση χρωματισμού ή ζωγραφικής σελίδων χρωματισμού. Βοηθά επίσης με την εκμάθηση μοτίβων, την αναγνώριση χρωμάτων, τη δομή του σχεδίου και πολλά άλλα!
  • Για ενήλικες: Η χαλάρωση, οι βαθιές αναπνοές και η χαμηλού επιπέδου δημιουργικότητα ενισχύονται με τις σελίδες χρωματισμού.

Περισσότερες σελίδες χρωματισμού από το ιστολόγιο παιδικών δραστηριοτήτων

Σας άρεσε οι δωρεάν σελίδες χρωματισμού Martin Luther King Jr;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar