Είμαστε Θεϊκά Όντα: Βυθισμένοι σε Ανθρώπινο Σώμα

0
Είμαστε Θεϊκά Όντα: Βυθισμένοι σε Ανθρώπινο Σώμα

Είμαστε Θεϊκά Όντα: Βυθισμένοι σε Ανθρώπινο Σώμα

Είμαστε Θεϊκά Όντα: Βυθισμένοι σε Ανθρώπινο Σώμα. Η προϋπόθεση που κάνω γράφοντας αυτό το άρθρο και μοιράζομαι τις σκέψεις μου είναι ότι ήδη πιστεύετε ότι είμαστε πνευματικά, θεϊκά όντα.

Αποτελούμαστε από ένα πνευματικό στοιχείο καθώς και από ένα φυσικό στοιχείο. Είμαστε συνυφασμένοι και με τους δύο και έτσι λειτουργούμε κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής μας.

Όταν γεννιόμαστε στον κόσμο είμαστε μικρά και αβοήθητα μωρά και χρειαζόμαστε την εκπαίδευση των γονιών και των φροντιστών μας για να μας διδάξουν πώς να χρησιμοποιούμε το σώμα μας.

Η επιστήμη μας έχει αποδείξει ότι τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής μας δεν έχουμε λογικό, λογικό, συνειδητό μυαλό. Λειτουργούμε έξω από το υποσυνείδητο, το ασυνείδητο, το υπερσυνείδητο μυαλό μας. Ποια είναι τα πνευματικά μέρη της ύπαρξής μας.

Για τα πρώτα 7 χρόνια, αναπτύσσουμε προγράμματα που θα μας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό μας σώμα ενώ βρισκόμαστε στη γη. Αφού εγκαταστήσουμε αυτά τα προγράμματα ζωής, είναι πάντα διαθέσιμα για χρήση.

Μερικά από τα προγράμματα είναι:

 • Το περπάτημα
 • Ομιλία
 • Τρώει
 • Επικοινωνώντας
 • Εργαζόμενος
 • Τρυφερός
 • Παιχνίδι

Ενώ στο σώμα μας χρησιμοποιούμε τις 5 αισθήσεις μας για να βιώσουμε και να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο.

Τα πρώτα μας 7 χρόνια σε ένα σώμα

Όπως αναφέραμε ήδη ότι τα πρώτα επτά χρόνια λειτουργούμε από το υποσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερσυνείδητο μυαλό μας καθώς μαθαίνουμε να χειριζόμαστε το ανθρώπινο σώμα μέσω των φυσικών 5 αισθήσεων όρασης, γεύσης, αφής, ακοής και όσφρησης.

Τα παιδιά σε αυτά τα διαμορφωτικά χρόνια είναι τόσο χαρούμενα, παιχνιδιάρικα, στοργικά, ειλικρινή και στο σημείο, και μας διδάσκουν τόσα πολλά για το πώς ήμασταν παλιά.

Τα παιδιά είναι τόσο ευφάνταστα και μπορούν να δουν τόσα πολλά πράγματα από τη λειτουργία από την πνευματική τους ύπαρξη που εμείς δεν μπορούμε να δούμε από τη φυσική μας αίσθηση.

Όταν ερχόμαστε για πρώτη φορά στον κόσμο, λειτουργούμε περισσότερο από την πνευματική μας πλευρά παρά από τη φυσική μας πλευρά. Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να μάθουν πώς να οδηγούν και να διαχειρίζονται το φυσικό τους σώμα μέσω των 5 αισθήσεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων 7 ετών, συμβαίνει μια πραγματική μετάβαση της λειτουργίας από ένα μόνο ελαφρύτερο, ταχύτερο, πνευματικό επίπεδο σε ένα βαρύτερο, πιο πυκνό, πιο αργό, φυσικό επίπεδο.

Ως παιδιά είμαστε προετοιμασμένοι να βιώσουμε τον κόσμο μέσα από τα φυσικά μας σώματα και τις 5 αισθήσεις μας. Έχουμε μάθει να αξιολογούμε και να βιώνουμε τον κόσμο μέσα από τις 5 αισθήσεις μας.

Η Θεϊκή μας Ουσία Βυθίστηκε σε Ανθρώπινο Σώμα

Μέχρι να φτάσουμε στα εφηβικά μας χρόνια και πάνω, έχουμε κατακτήσει ή είμαστε σε καλό δρόμο να κυριαρχήσουμε στο φυσικό μας σώμα μέσω των 5 αισθήσεών μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ως συνέπεια της κυριαρχίας του σώματός μας και των 5 αισθήσεων, έχουμε χάσει την πνευματική μας ουσία και έχουμε χάσει την επαφή με αυτό που πραγματικά είμαστε.

«Είμαστε πνευματικά όντα που έχουν μια φυσική εμπειρία, όχι φυσικά όντα που έχουν μια πνευματική εμπειρία».

– Δρ Wayne Dyer

Έχουμε χάσει την ικανότητα να συνδεόμαστε με τη θεϊκή μας ουσία και τρέχουμε και αξιολογούμε ολόκληρη τη ζωή μας με βάση πληροφορίες που προέρχονται αποκλειστικά από τις 5 αισθήσεις μας.

Έχουμε χαζέψει τον εαυτό μας σε ένα πολύ βαρύ, πυκνό, φυσικό επίπεδο (περιορισμένη επίγνωση) και έχουμε θυσιάσει την αληθινή μας δύναμη αποσυνδέοντας τον εαυτό μας από το πνευματικό επίπεδο (επεκτατική γνώση).

Στο φυσικό επίπεδο, είναι το νευτώνειο μοντέλο αιτίας και αποτελέσματος.

Στο πνευματικό επίπεδο, είναι το Μεταφυσικό μοντέλο της πρόκλησης ενός αποτελέσματος!

Τι παιχνίδι παίζετε;

Φυσικό παιχνίδι ζωής: Παίζετε ένα καθαρά σωματικό παιχνίδι όσο είστε εδώ στη γη; Εάν είστε, πώς λειτουργεί αυτό για εσάς;

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ, το θέμα είναι, απολαμβάνετε την εμπειρία σας ή είναι πολύ σκληρή δουλειά για μικρή απόδοση;

Εάν η δουλειά σας έχει σημασία, πρέπει να εργαστείτε πολύ και σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Είναι βαριά άρση και δεν μπορείς να σταματήσεις ή να τα παρατήσεις. Είναι ένα συνεχές άλεσμα.

Αν παίζεις το σωματικό παιχνίδι της ζωής και αντιμετωπίζεις ένα άτομο που παίζει το πνευματικό παιχνίδι της ζωής, σχεδόν θα χάνεις κάθε φορά.

Πνευματικό παιχνίδι της ζωής: Παίζετε το πνευματικό παιχνίδι ενώ βρίσκεστε εδώ στη γη αναμεμειγμένος με κάποιο φυσικό; Είμαστε και πνευματικοί και σωματικοί, επομένως χρειαζόμαστε ένα μείγμα και των δύο.

Όσο πιο πνευματικό παιχνίδι παίζουμε τόσο λιγότερο σωματικοί πρέπει να είμαστε. Μπορούμε σωματικά να κάνουμε λιγότερα και να πετύχουμε περισσότερα. Εξακολουθούμε να μας διέπουν οι νόμοι της φύσης και του φυσικού, επομένως πρέπει να εργαστούμε μαζί τους.

Αυτή είναι μια από τις βασικές πρωτοβουλίες που έχω με τα στελέχη με τα οποία συνεργάζομαι στο δικό μου Executive Coaching Service. Τους περνάω μέσα από μια διαδικασία και τους διδάσκω πώς να ξεγελάσουν τις 5 αισθήσεις τους και να αρχίσουν να αναπτύσσουν περισσότερο την αληθινή τους φύση, η πνευματική τους επίγνωση αυξάνεται με τα αποτελέσματά τους να εμφανίζονται πολύ πιο γρήγορα.

Στο πνευματικό επίπεδο, δεν υπάρχει χρόνος. Δημιουργούμε σε πραγματικό χρόνο, στην παρούσα στιγμή. Δουλεύουμε περισσότερο με την ενέργεια προς την ύλη, όχι την ύλη με την ύλη όπως κάνουμε στο φυσικό επίπεδο.

Αν είστε:

 • Παλεύοντας
 • Νιώστε κολλημένοι
 • Δουλεύοντας πολλές ώρες
 • Όχι χαρούμενος
 • Δεν φαίνεται να μπορώ να προχωρήσω
 • Θυμωμένος & Απογοητευμένος
 • Δεν βλέπετε λύσεις
 • Θέλετε να τα παρατήσετε

Απλώς μπορεί να παίζετε ένα αποκλειστικά σωματικό παιχνίδι στο:

 • Καριέρα
 • Σχέσεις
 • Επικοινωνία
 • Υγεία
 • Οικονομικά
 • Οικογένεια

Μπορώ ακόμα να ακούω τα λόγια του Tony Robbins στο πίσω μέρος του μυαλού μου από ένα από τα 7ήμερα επαγγελματικά του εργαστήρια.

«Η επιχείρηση είναι ένα πνευματικό παιχνίδι»
– Τόνι Ρόμπινς

Πώς θα είναι διαφορετική η ζωή σας;

Εάν συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσετε να παίρνετε αυτό που παίρνετε αυτήν τη στιγμή.

Αυτό είναι απολύτως εντάξει αν επιλέξετε να μην κάνετε τίποτα. Όλοι μπορούν να αλλάξουν, αλλά δεν θα επιλέξουν όλοι να αλλάξουν.

Αν έχετε βαρεθεί να παλεύετε και θέλετε να επιλέξετε έναν πιο ευχάριστο τρόπο ζωής για εσάς και την οικογένειά σας, υπάρχει πάντα μια λύση.

Η λύση μου είναι να έρθεις μαζί μου σε 45 λεπτά Δωρεάν συνεδρία στρατηγικήςγια να συζητήσετε τις επιλογές σας και τι θα χρειαστείτε για να επανασχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μια ζωή που ξέρετε ότι αξίζετε.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε κράτηση α Δωρεάν συνεδρία στρατηγικής

Είμαστε Θεϊκά Όντα: Βυθισμένοι σε Ανθρώπινο Σώμα.

Ο Paul Simos είναι ένας ολοκληρωμένος Executive Life Coach, Health Coach & Certified Trainer.
Έχει μια θεμελιώδη πεποίθηση για τους πελάτες του που πλαισιώνει τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται, δηλαδή έχουν ήδη όλα όσα χρειάζονται για να πετύχουν. Ο ρόλος του ως προπονητής είναι να διεγείρει και να προκαλεί τους πελάτες του να ξεκλειδώσουν τις επιτυχημένες πεποιθήσεις, τις δεξιότητες και τα πρότυπα συμπεριφοράς τους.

Δωρεάν εκπαίδευση Masterclass, Πώς να έχετε περισσότερα επιτυχημένα αποτελέσματα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις… Λέγοντας «ΟΧΙ» (Ο σωστός τρόπος)

Schreibe einen Kommentar