Εύκολα Εσωτερικά Μαθήματα Εσωτερικών Εμποδίων για παιδιά

0
Εύκολα Εσωτερικά Μαθήματα Εσωτερικών Εμποδίων για παιδιά

Κοινοποιήστε το!

Σήμερα μοιράζομαι εξαιρετικά απλό, αλλά ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Εσωτερικοί χώροι μαθημάτων με εμπόδια αποκριών για παιδιά. Αυτές οι εύκολες εσωτερικές δραστηριότητες του Halloween χρησιμοποιούν όλες προμήθειες που βρίσκονται συχνά στο σπίτι σας και μπορείτε να τις προσαρμόσετε με βάση αυτά που έχετε στη διάθεσή σας. Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κάνετε τα παιδιά να μετακινούνται στο σπίτι, στην τάξη ή ακόμα και στο αποκριάτικο πάρτι της γειτονιάς σας.

Έχουμε επίσης ιδέες για ένα φοβερό σεμινάριο αποκριάτικων εμποδίων σε εξωτερικό χώρο, οπότε μην τις χάσετε! Εάν χρειάζεστε προμήθειες Halloween Obstacle, έχω προσθέσει μερικούς συνδέσμους αγορών συνεργατών παραπομπής.

Halloween Μαθήματα Εμπόδια για Παιδιά από το Lalymom

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που κάθε μικρό παιδί αρχίζει να ρωτάει ξανά και ξανά: «Είναι απόκριες ακόμα;» Όχι, αγαπητέ, και δεν θα είναι για μερικές εβδομάδες.

Το δύσκολο πράγμα με τα παιχνίδια και τη διακόσμηση του Halloween είναι να γνωρίζεις το κοινό σου. Πόσο τρομακτικό θέλεις να πας;

Παρακάτω είναι ένας συνδυασμός τρομακτικών και μη ιδεών για το Halloween, ώστε να διαλέξετε αυτές που ταιριάζουν στα παιδιά σας.

Τα εμπόδια μας φαίνονται παρακάτω, αλλά εδώ είναι μερικές πιο εύκολες ιδέες:

ΣΧΕΤΙΚΑ: 12+ Super Fun Halloween Shrinky Dinks Ιδέες για παιδιά και ενήλικες

Απλά DIY Μαθήματα Εμπόδια για το Halloween, φιλικά προς τα παιδιά

Μας αρέσει να ξεχωρίζουμε τις αποκριάτικες διακοσμήσεις και τα παιδικά βιβλία νωρίς για να χαλαρώσουμε λίγο περισσότερο. Όταν η φαγούρα του Halloween μας χτυπάει δυνατά, αυτά είναι εύκολα Μαθήματα με εμπόδια για το Halloween είναι απλώς το πράγμα για να διασκεδάσουν τα παιδιά. Αγαπάμε μια καλή διαδρομή με εμπόδια.

Διασκέδαση! Και σαφώς δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Απλώς χρησιμοποιήσαμε ό,τι είχαμε στη διάθεσή σας, έτσι μπορείτε και εσείς!

Μη τρομακτικό Easy Indoor Haunted House

Πρώτα είναι ένα μη τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι για παιδιά. Χρησιμοποιήσαμε την ίδια ρύθμιση με το Fire Safety Smoke Crawl. Μια μαύρη κουβέρτα ήταν κρεμασμένη πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για τα φαντάσματα! Έκοψα μερικές πλαστικές σακούλες παντοπωλείου περίπου στις ραφές, στρογγυλεύοντας τις γωνίες και σχεδίασα μερικά φιλικά πρόσωπα φαντασμάτων με μαρκαδόρο Sharpie. Πανεύκολο! Απλώς τα κόλλησα με ταινία στην κάτω πλευρά του τραπεζιού και είχαμε το στοιχειωμένο σπίτι μας για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας! ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

Τα παιδιά θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν να φτιάξουμε τα φαντάσματα, μετά την πρώτη μας επίσκεψη, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε αυτήν την ιδέα κάθε χρόνο για τις αποκριάτικες διακοσμήσεις μας.

Μη τρομακτικό Στοιχειωμένο Σπίτι για παιδιά για Μαθήματα Εμποδίων Απόκριες από τη Lalymom
Η πασχαλίτσα κι εγώ πρέπει να έχουμε συρθεί στο στοιχειωμένο σπίτι εκατό φορές εκείνο το πρώτο απόγευμα! Άλλοτε σέρνονταν γύρω τους και άλλοτε σέρνονταν από κάτω τους, όπως έκανε με τον καπνό.

Φυσικά έκανα το στοιχειωμένο σπίτι μας φαντάσματα αρκετά μη τρομακτικό αλλά αν θέλατε να το κάνετε πιο τρομακτικό, τα πρόσωπα-φαντάσματα θα μπορούσαν εύκολα να είναι τρομακτικά.

Για άλλες πιο τρομακτικές επιλογές κάτω από το τραπέζι, μπορούσες να κρεμάσεις αράχνες και νυχτερίδες από το τραπέζι, προσθέστε ιστούς αράχνης ή θα μπορούσατε να το κάνετε πολύ πιο σκούρο φυσικά.

Εύκολα εμπόδια Spiderweb

Την πρώτη φορά που η Πασχαλίτσα πέρασε από το Στοιχειωμένο Σπίτι σχεδόν σηκώθηκε πολύ νωρίς και έσκυψε το κεφάλι της πάνω στο τραπέζι. Χμμ. Έπρεπε να καταλήξουμε σε κάτι που να μας υπενθυμίζει να μην σηκωθούμε πολύ νωρίς. Σίγουρα θα μπορούσα απλώς να της το πω, αλλά αν τρέχουμε μια διαδρομή με εμπόδια, δεν περιμένω να θυμάται πάντα.

Η απλή μας λύση ήταν να φτιάξουμε έναν εύκολο ιστό αράχνης τοποθετώντας τη γιγάντια αράχνη που αγοράστηκε από το κατάστημα στο παιδικό καρεκλάκι του αδερφού μας.

Εύκολη διαδρομή με εμπόδια αράχνης για παιδιά από το Lalymom

Προφανώς, εάν δεν έχετε μια γιγάντια αράχνη, μια μικρή αράχνη, ή ακόμα και 4 καθαριστικά σωλήνων ή δεμένα δεμένα δεσμούς, θα κάνουν μια αράχνη σε μια πρέζα. Ετσι. Μετά το Στοιχειωμένο σπίτι ΕΠΡΕΠΕ να συρθούμε ΠΕΡΝΩ της γιγάντιας αράχνης.

DIY Spiderweb Hurdles for Indoor Halloween Obstacle Courses for Preschoolers from Lalymom

Είχαμε επίσης μερικά από αυτά τα δικτυωτά ελαστικά αντικείμενα του ιστού αράχνης του καταστήματος δολαρίων που είχαν απομείνει από τις δραστηριότητές μας στο κόψιμο του Halloween.

Έκανα ένα γρήγορο μικρό εμπόδιο κόβοντας τρύπες σε δύο σωλήνες από χαρτί υγείας, εισάγοντας τις άκρες ενός σωλήνα χαρτοπετσέτας στις τρύπες και τυλίγοντας τους ιστούς της αράχνης γύρω του.

Θα μπορούσατε προφανώς να φτιάξετε πολλά από αυτά και θα μπορούσατε να τα κάνετε ψηλότερα χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες ή κουτιά δημητριακών για τα πλαϊνά. Το κρατήσαμε σύντομο.

Μπάλωμα κολοκύθας

Pumpkin Patch Run Gross Motor Activity for Halloween από τη Lalymom

Η επόμενη μη τρομακτική, φιλική προς τα παιδιά δραστηριότητα εσωτερικού χώρου για το Halloween που κάναμε ήταν να φτιάξουμε ένα μπάλωμα κολοκύθας στην κουζίνα. Τόσο απλό!

Ξεκινήσαμε τοποθετώντας τη μαύρη πλαστική γάτα του Ladybug στο πάτωμα. Τρομακτική Μαύρη Γάτα! Προσέξτε! Πήδα από πάνω!! (Στο μυαλό μου μου αρέσει να ονομάζω αυτό το εμπόδιο εμπόδιο της γάτας… χιχι.) Μπορείτε απλώς να δείτε την ουρά της γάτας στην πρώτη φωτογραφία.

Στήσαμε τις τέσσερις κολοκύθες που είχαμε σε ζιγκ-ζαγκ διαμόρφωση. Κάναμε όλα τα διαφορετικά μοτίβα ενώ τρέχαμε μέσα από το μπάλωμα κολοκύθας μας – άλλοτε κατευθείαν, άλλοτε σλάλομ και μερικές φορές πηδώντας από πάνω τους! Θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το κόλπο των παιδιών σας ή να κεράστε κουβάδες, ή πραγματικά οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση για το Halloween για αυτό.

Πιάσε το φάντασμα

Μας έμεινε ένα μπαλόνι-φάντασμα από τις δραστηριότητές μας στο κόψιμο του Halloween. Έδεσα πάνω του ένα νέο, μακρύτερο κορδόνι και το έβαλα στο ταβάνι στο τέλος του μπαλώματος κολοκύθας. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πηδήξουμε για να πιάσουμε το φάντασμα για να τερματίσουμε την πορεία με εμπόδια.

Αν δεν έχετε μπαλόνι, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα άλλο φάντασμα της τσάντας παντοπωλείου και να το κολλήσετε με ταινία ή να το κρεμάσετε από ένα κορδόνι πάνω από μια πόρτα. Αντί να το πιάσετε, θα μπορούσατε να βάλετε τα παιδιά να το δουν σαν πεντάρα.

Τα-ντα! Εύκολα, μη τρομακτικά μαθήματα αποκριάτικων εμποδίων για τα παιδιά!

Ο μικρός μας μάλιστα μπήκε στη δράση αφού ξύπνησε από τον υπνάκο του!

Περισσότερες ιδέες για γήπεδα με εμπόδια για το Halloween:

Ακολουθεί μια μικρή κορύφωση του EPIC Outdoor Sidewalk Chalk Halloween Obstacle Course, αλλά φροντίστε να κάνετε κλικ στο πλήρες άρθρο για να δείτε την προαιρετική ιδέα χωρίς επαφή. Αυτό το μωρό στην τελευταία φωτογραφία μεγάλωσε λίγο από τότε που κάναμε την πρώτη μας διαδρομή με εμπόδια για το Halloween!

Έχετε περισσότερες ιδέες για γήπεδα με εμπόδια για το Halloween; Ας τους ακούσουμε στα σχόλια παρακάτω!

Για περισσότερες ιδέες για το Halloween από τη Lalymom, ρίξτε μια ματιά σε αυτές Δραστηριότητες κοπής αποκριώνμερικοί Φθινοπωρινά έργα τέχνης και μια διασκέδαση Αράχνη πρακτικής κοπής! Για ακόμα περισσότερη έμπνευση, ελάτε να με ακολουθήσετε Πίνακας αποκριών Pinterest. Και όσο είσαι εδώ, αν δεν είσαι ήδη ακολουθώντας με στο Facebook, θα το κάνω εύκολο με το κουμπί „μου αρέσει“ ακριβώς εκεί στην κορυφή της σελίδας! Ευχαριστώ που ήρθες, Καλές Απόκριες!

Ακολουθήστε τον πίνακα Laura @ Lalymom Kids Crafts & Activities [Holiday] Απόκριες στο Pinterest.

Μοιραστείτε το!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar