Η ανοιχτή κλήση της Walmart προσφέρει σε τρεις προμηθευτές RangeMe την ευκαιρία μιας ζωής

0
Η ανοιχτή κλήση της Walmart προσφέρει σε τρεις προμηθευτές RangeMe την ευκαιρία μιας ζωής

ετήσια Walmart Ανοίξτε την κλήση Η εκδήλωση προμηθειών είναι μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την επένδυση της Walmart σε προϊόντα που παράγονται, καλλιεργούνται ή συναρμολογούνται στις ΗΠΑ και δίνει σε χιλιάδες Αμερικανούς προμηθευτές την ευκαιρία να υποβάλουν τα προϊόντα τους απευθείας στην ομάδα εμπόρων τους. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, RangeMe και ECRM έχουν εξορθολογίσει τη διαδικασία υποβολής ανοιχτών κλήσεων της Walmart, διευκολύνοντας την ανακάλυψη προϊόντων για την ομάδα της Walmart και τις συμμετέχουσες επωνυμίες.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές και κατασκευαστές μπορούν να υποβάλουν τα προϊόντα τους απευθείας μέσω του περιορισμένου χρόνου της RangeMe εκστρατεία προμήθειας για το Walmart Open Καλέστε για μια ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους ζωντανά στους εμπόρους της Walmart σε συναντήσεις ένας προς έναν. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ προσωπικών συναντήσεων στα κεντρικά γραφεία της Walmart ή εικονικών συσκέψεων μέσω Σύνδεση ECRM.

Το 2022, περισσότερες από 1.100 επιχειρήσεις επιλέχθηκαν για να προωθήσουν τα προϊόντα τους στη Walmart και περισσότερα από 330 προϊόντα επιλέχθηκαν για πώληση σε καταστήματα ή διαδικτυακά. Κάθε επωνυμία είχε μια μοναδική εμπειρία, επομένως μοιραζόμαστε πληροφορίες από τρεις προμηθευτές RangeMe που επιλέχθηκαν από τη Walmart. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ακούτε για τις εμπειρίες τους και συμβουλές για επωνυμίες που ελπίζουν να δουν την ίδια επιτυχία.

Rancho Meladuco Date Farm

Εμπνευσμένη από μια ζωή απολαμβάνοντας το φαγητό, την κηπουρική και την εργασία σε εξωτερικούς χώρους, η Joan Smith, Ιδρύτρια και Αγρότης του Rancho Meladuca Date Farm, μετέτρεψε το πάθος για την καλλιέργεια φρέσκων χουρμάδων σε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία. Η Smith, εγκεκριμένη λογίστρια και μητέρα τριών παιδιών, φύτεψε 200 χουρμαδιές στο οικογενειακό της ράντσο στην κοιλάδα Coachella, αποφασισμένη να μετατρέψει τους χουρμάδες στη νεότερη και πιο γλυκιά εμμονή του έθνους. Τα εικονογραφημένα κουτιά και οι νόστιμοι χουρμάδες της Rancho Meladuca Date Farm με vintage αίσθηση μπορείτε να βρείτε σε ράφια σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Whole Foods, Gelson’s και Erewhon.

Χουρμάδες Rancho Meladuco Date Farm

Όταν η Smith ανακάλυψε για πρώτη φορά το Walmart Open Call, σχεδόν απέφυγε την ευκαιρία νομίζοντας ότι η εταιρεία της ήταν πολύ μικρή για να ανταγωνιστεί την προσοχή της Walmart. Αφού άφησε στην άκρη τον φόβο και άφησε το μάντρα της «go big or go home», πάτησε αυτό το κουμπί υποβολής στο RangeMe και επιλέχθηκε για συνέντευξη. Ανεβάζοντας εκείνη την πρώτη εικονική παρουσίαση με τη Walmart, η Smith συνειδητοποίησε πόσο μακριά είχε φτάσει η εταιρεία της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Για να προετοιμαστεί για τη συνάντησή τους, ο Smith αφιέρωσε πολύ χρόνο κατανοώντας την κουλτούρα της Walmart, τις βασικές αξίες και την ιστορία της πρωτοβουλίας Open Call της. «Η ιστορία προέλευσής μας είναι επίσης μια μεγάλη ιστορία Αμερικανών επιχειρηματιών, αφού ξεκίνησα την εταιρεία μου από το τίποτα χωρίς εμπειρία στη γεωργία, τα τρόφιμα και τα παντοπωλεία», λέει ο Smith. «Αλλά αυτό που είχα ήταν πάθος, όραμα και σκοπός, συν θλίψη, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό». Σκέφτηκε το ταξίδι της εταιρείας της, επανασυνδέθηκε με το τυφλά ανίδεο αλλά με άγρια ​​πάθος άτομο που ήταν όταν ξεκίνησε την εταιρεία και βρήκε μια ανανεωμένη αίσθηση αγάπης, υπερηφάνειας και ενθουσιασμού στη διαδικασία. Γνωρίζοντας ότι η Walmart έχει τις ρίζες της στο επιχειρηματικό ξεκίνημα, ήταν σίγουρη ότι η εταιρεία της θα συμπλήρωνε το εμπορικό σήμα, το όραμα και τις προτεραιότητες της Walmart για τους πελάτες της.

Η Rancho Meladuca Date Farm είναι στο RangeMe για τρία χρόνια και πρόσφατα ανακάλυψε τις πλήρεις δυνατότητες της πλατφόρμας μετά τη συμμετοχή στο Walmart Open Call. Ο Σμιθ είναι πλέον ανοιχτός σε τακτική βάση Υποβολές λιανοπωλητή στο RangeMe και υποβάλλει τα προϊόντα της σε αυτά που ταιριάζουν. Της αρέσει να ελέγχει το πληροφορίες επωνυμίας και βλέποντας τι έμποροι λιανικής κοιτάζουν τα προϊόντα της και πού στην πλατφόρμα τα βρίσκουν. Η Smith έχει επίσης εγγράψει τα προϊόντα της στην αγορά της RangeMe, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να παραγγείλουν χονδρική απευθείας στην πλατφόρμα.

«Το RangeMe προσφέρει πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες, όπως η εύκολη δημιουργία επαγγελματικών φύλλων πώλησης, η αφαίρεση φόντου από φωτογραφίες και μια εύχρηστη πλατφόρμα επωνυμίας που είναι διαισθητική και καλά οργανωμένη. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύω χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του RangeMe και εξερευνώντας όλη την προστιθέμενη αξία, τόσο περισσότερο το εκτιμώ, αλλά σίγουρα ο αριθμός και η ποιότητα των καταστημάτων και των αγοραστών που δέχονται υποβολές είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.»

Joan Smith, ιδρυτής και αγρότης της Rancho Meladuca Date Farm

Είστε αγοραστής στο RangeMe; Κάντε κλικ εδώ για να περιηγηθείτε στο προφίλ RangeMe της Rancho Meladuco Date Farm.

Spatty®

Μίνι σπάτουλα Spatty

Κουραστήκατε να σπαταλάτε τα υπολείμματα του προϊόντος που δεν θα βγουν από το μπουκάλι; Το ίδιο ήταν και η Cheryl Rigdon όταν δημιούργησε την πρώτη της Spatty® προϊόν, μια μίνι σπάτουλα που σας επιτρέπει να λαμβάνετε κάθε σταγόνα™. «Σκέφτηκα τον Spatty όταν προσπαθούσα να βγάλω το foundation μου από το μπουκάλι και δεν έβγαινε κανένα», λέει ο Rigdon. Ήξερε ότι πολλά προϊόντα ήταν ακόμα στο μπουκάλι και δεν ήθελε να το πετάξει. «Αποφάσισα να φτιάξω μια μινιατούρα σπάτουλα για να βγάλω το μακιγιάζ μου από το μπουκάλι και γεννήθηκε το Spatty®». Η Rigdon πήρε το χειροποίητο προϊόν της στο Shark Tank το 2012, όπου έλαβε μερικά εξαιρετικά σχόλια και προχώρησε στη μαζική παραγωγή του Spatty®.

Μίνι σπάτουλα spatty για μακιγιάζ

Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, με πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα που πουλήθηκαν, υπέβαλε τα προϊόντα της στο Walmart Open Call μέσω του RangeMe αφού έλαβε ένα email για την εκδήλωση. Ενώ είχε εξασκηθεί σε μια παρουσίαση PowerPoint που δημιούργησε, ήταν το μικρότερο μέρος της συνάντησης. «Η συνάντηση με τον αγοραστή πήγε τέλεια», λέει ο Rigdon. «Ήταν πολύ φιλική και ενδιαφερόταν για τον Σπάτι. Πολλές συζητήσεις ήταν μόνο εμείς που μιλούσαμε για τον Σπάτι».

Η Rigdon δεν έχει πολύ χρόνο να ξοδέψει στο RangeMe, επομένως εστιάζει στη στρατηγική υποβολή προϊόντων σε σχετικές καμπάνιες προμήθειας. Από τότε που χρησιμοποιεί το RangeMe για μερικά χρόνια, τα προϊόντα της έχουν παραληφθεί από τις Amazon, Beauty Bridge, Albertsons, iHerb, Harmon και Lowes. Η συμβουλή της για τους επιχειρηματίες είναι να είστε ο εαυτός σας και να εμφανίζεστε προετοιμασμένοι για συναντήσεις αγοραστών. «Αν αγαπάτε το προϊόν σας και πιστεύετε στο προϊόν σας, θα βγει στη συνάντησή σας. Οτιδήποτε αξίζει να γίνει αξίζει να γίνει σωστά».

Οι αγοραστές του RangeMe μπορούν να περιηγηθούν στα προϊόντα Spatty® εδώ.

Σεφ Φλάβας

Η ομάδα συζύγων Regina και Christopher Moore ερωτεύτηκαν ενώ πήγαιναν σε σχολή μαγειρικής στα τέλη του 2013 και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να φτιάχνουν υψηλής ποιότητας κουζίνα. Εκτός από τη διαχείριση μερικών από τα καλύτερα εστιατόρια στο Μέμφις και το Ντιτρόιτ και τον ρόλο του στο „Chopped“ του Food Network, ο Christopher Moore εργάστηκε ως σεφ στο Martha’s Vineyard, όπου περνούσε το χρόνο του διαχειριζόμενος και μαγειρεύοντας για πελάτες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του Obama’s. . Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η Regina Moore είχε την ιδέα να παρέχει τα υψηλής ποιότητας γεύματά της στην κοινότητα μέσω τροφοδοσίας και διανομής. Όταν οι μπακάλικοι άρχισαν να ενδιαφέρονται για το ντιπ με αγκινάρα με σπανάκι, Σεφ Φλάβας γεννήθηκε.

Λίγο μετά την εγγραφή τους στο RangeMe, οι Moore’s υπέβαλαν τη βουτιά τους με αγκινάρα με σπανάκι στο Walmart Open Call. Αφού επιλέχθηκαν για μια προσωπική συνάντηση, ταξίδεψαν στο Bentonville του Αρκάνσας για να παρουσιάσουν το προϊόν τους. Το ζευγάρι προετοιμάστηκε ρίχνοντας μια πιο βαθιά ματιά στις δυνατότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας και παρακολουθώντας βίντεο YouTube μέρα με τη μέρα για να κατανοήσετε πλήρως το επιχειρηματικό μοντέλο της Walmart. Το ντιπ με αγκινάρα με σπανάκι του σεφ Flavas μπορείτε πλέον να το βρείτε σε περισσότερα από 25 παντοπωλεία στο Μέμφις και στα τοπικά ντελικατέσεν της Walmart. Η συμβουλή του Christopher Moore για τους επιχειρηματίες που εξερευνούν παρόμοιες ευκαιρίες λιανοπωλητών είναι: «Σταθείτε πίσω από το προϊόν σας, ξέρετε τους αριθμούς σας και βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία σας αντιπροσωπεύει την καλύτερη έκδοση της επιχείρησής σας».

Οι αγοραστές στο RangeMe μπορούν να μάθουν περισσότερα για το ντιπ αγκινάρας με σπανάκι του Chef Flavas εδώ.

Ενώ η φετινή ανοιχτή πρόσκληση Walmart έφτασε στο τέλος της, ξεκινήστε τώρα να προετοιμάζετε την επωνυμία και το προφίλ σας για την επόμενη χρονιά! Ολοκλήρωση αγοράς αυτόν τον πόρο για να βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι σε κορυφαία μορφή για όταν είστε έτοιμοι να υποβάλετε στο Walmart Open Call ή σε άλλες μελλοντικές ευκαιρίες λιανοπωλητή μέσω του RangeMe.

Προμηθευτές, μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής για την ανοιχτή κλήση Walmart εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar