Μπλε ποδιά εναντίον Αρχιμαγείρων [Which is Better in 2023?]

0
Μπλε ποδιά εναντίον Αρχιμαγείρων [Which is Better in 2023?]

Η εγγραφή σε ένα κιτ γεύματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το δείπνο στο τραπέζι κάθε βράδυ με ελάχιστη ταλαιπωρία. Ως μπόνους, τα κιτ γευμάτων είναι γενικά πιο υγιεινά και λιγότερο ακριβά από το φαγητό έξω.

Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξετε που μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και τα γούστα του νοικοκυριού σας.

Το Home Chef και το Blue Apron είναι δύο δημοφιλείς επιλογές που προσφέρουν υγιεινές συνταγές και απλά πιάτα σε μεσαία τιμή. Ο οδηγός μας Home Chef εναντίον Blue Apron αναφέρει τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συγκρίνετε αυτές τις υπηρεσίες.

Είναι καλύτερο το Home Chef ή το Blue Apron;

Αρχιμάγειρας και το Blue Apron είναι δύο συνδρομητικές υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων σε μέτρια τιμή που προσφέρουν έτοιμα γεύματα με προ-μερίδες φρέσκα υλικά που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας.

Το Home Chef ανήκει στον γίγαντα των παντοπωλείων Kroger και μπορείτε να αγοράσετε μερικά κιτ γεύματος Home Chef στα καταστήματα Kroger. Η Blue Apron είναι μια αυτόνομη εταιρεία.

Δοκιμάσαμε εκτενώς τόσο το Home Chef όσο και το Blue Apron και τα συγκρίναμε με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Κόστος: Ποια υπηρεσία παρέχει καλύτερη αξία και προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά μερίδα;
 • Ειδικές δίαιτες: Ποιο κιτ γευμάτων είναι καλύτερο για άτομα με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες, όπως παλαιό, κετό ή βίγκαν;
 • Πρόσθετα: Μια από αυτές τις υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων προσφέρει καλύτερα πρόσθετα, όπως γεύματα υψηλής ποιότητας, σνακ, πρωινό ή επιδόρπια;
 • Συσκευασία: Ποια εταιρεία σετ γευμάτων προσφέρει πιο βολικές και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες;
 • Ευκολία προετοιμασίας: Ξεχωρίζει μία από αυτές τις υπηρεσίες παράδοσης κιτ γεύματος όσον αφορά τις εύκολες οδηγίες και την προετοιμασία γευμάτων;
 • Υποστηρικτικά υλικά: Ποιο κιτ παράδοσης γευμάτων έχει κάρτες συνταγών υψηλότερης ποιότητας ή άλλα υποστηρικτικά υλικά;
 • Γεύση: Ποιο από τα δύο κιτ γευμάτων στο σπίτι προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία νόστιμων γευμάτων και ποια υπηρεσία κέρδισε για γεύση κατά τη διάρκεια των πρακτικών δοκιμών μας;
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Μεταξύ Blue Apron και Home Chef, που προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και είναι πιο εύκολο να ακυρωθεί;

Δείτε πώς το Home Chef και Μπλε ποδιά συγκρίνω.

Home Chef εναντίον Blue Apron: Κόστος

Το Home Chef και το Blue Apron προσφέρουν προσαρμόσιμα σχέδια, με διαφορές στην τιμολόγηση ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας. Για κάθε υπηρεσία, τα μεγαλύτερα πακέτα έχουν χαμηλότερη τιμή ανά υπηρεσία.

Οι τιμές για το Home Chef ξεκινούν από 8,99 $ ανά μερίδα. Η αποστολή κοστίζει 7,99 $ ανά παραγγελία, αλλά το μικρότερο κουτί κοστίζει 13,99 $ για αποστολή.

Ακολουθεί μια ανάλυση της τιμολόγησης ανά μερίδα:

Επί του παρόντος, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10 $ από τη δεύτερη παράδοση σεφ στο σπίτι σας όταν εγγραφείτε.

Οι τιμές της Blue Apron ξεκινούν από 7,49 $ ανά μερίδα και τα έξοδα αποστολής 9,99 $ ανά παραγγελία. Δείτε πώς αναλύεται η τιμή τους:

Αυτήν τη στιγμή, οι αναγνώστες του Frugal Rules μπορούν να λάβουν 200 $ από τα πρώτα έξι κουτιά Blue Apron.

Το Blue Apron προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά μερίδα και φθηνότερη χρέωση αποστολής, καθιστώντας την καλύτερη επιλογή για το κόστος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις τιμές με βάση το μέγεθος του κουτιού που θα χρειαστείτε.

Νικητής: Μπλε ποδιά

*Σχετικά: Ψάχνετε για πιο οικονομικά κιτ παράδοσης γευμάτων; Δοκιμάστε το δωρεάν κουίζ μας για να εντοπίσετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Blue Apron εναντίον Home Chef: Specialty Diets

Το Blue Apron και το Home Chef είναι φτιαγμένα για νοικοκυριά χωρίς συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Δεν προσφέρουν επιλογές για vegans, τροφικές αλλεργίες ή ειδικές δίαιτες όπως paleo ή κετο.

Ωστόσο, και οι δύο προσφέρουν μερικές επιλογές για χορτοφάγους και πεσκαταρίους, καθώς και ένα αποκλειστικό μενού με βάση τα φυτά. Ομοίως, κάθε υπηρεσία παρέχει κάποια δυνατότητα προσαρμογής των γευμάτων σας, όπως η εναλλαγή πρωτεϊνών σε ορισμένα στοιχεία του μενού.

Επιπλέον, το Home Chef προσφέρει επιλογές χαμηλών θερμίδων και χαμηλών υδατανθράκων.

Το Blue Apron προσφέρει ένα πρόγραμμα „Wellness“, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές μενού εγκεκριμένων από διαιτολόγους, δημητριακά ολικής αλέσεως, συνταγές με χαμηλούς υδατάνθρακες και γεύματα φιλικά προς τους παρατηρητές βάρους.

Συνολικά, αυτές οι υπηρεσίες είναι ίδιες όταν πρόκειται για ειδικές δίαιτες. Για αυστηρότερους διατροφικούς περιορισμούς, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε επιλογές όπως Πράσινος σεφ ή Μωβ καρότο.

Νικητής: Γραβάτα

Home Chef εναντίον Blue Apron: Πρόσθετα

Τόσο το Home Chef όσο και το Blue Apron προσφέρουν πρόσθετα είδη και premium γεύματα.

Τα premium γεύματα κοστίζουν επιπλέον με κάθε υπηρεσία, αλλά περιέχουν υψηλότερης ποιότητας, ακριβότερα συστατικά.

Επιπλέον, το Home Chef προσφέρει πρόσθετα πακέτα για να συμπληρώσετε τις εβδομαδιαίες επιλογές γευμάτων σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα πακέτο σούπας και σαλάτας ή ένα πακέτο επιδόρπιο.

Προσφέρουν ακόμη και μεμονωμένα πρόσθετα είδη, όπως επιδόρπιο, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, ποτά, ψωμί, σνακ, σούπες, σαλάτες και επιπλέον πρωτεΐνες.

Το Blue Apron δεν προσφέρει πρόσθετα είδη γευμάτων, αλλά έχει μια συνδρομητική υπηρεσία κρασιού που επιμελείται τους συνδυασμούς κρασιών για τις επιλογές των γευμάτων σας. Επιπλέον, παρέχουν εφάπαξ πρόσθετα κρασιού, είδη ντουλάπας, κιτ εποχιακών γευμάτων και εργαλεία κουζίνας.

Ωστόσο, τα πρόσθετα τροφίμων του Home Chef είναι πιο πρακτικά για τα περισσότερα νοικοκυριά.

Νικητής: Αρχιμάγειρας

Blue Apron vs. Home Chef: Packaging

Το Blue Apron και το Home Chef έχουν συσκευασία με πολλά ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα εξαρτήματα.

Ωστόσο, και οι δύο χρησιμοποιούν περισσότερο πλαστικό από συγκρίσιμες υπηρεσίες, όπως το HelloFresh. Διαβάστε το δικό μας HelloFresh vs. Μπλε ποδιά ελέγξτε για να δείτε πώς συγκρίνονται οι δύο εταιρείες.

Με το Home Chef, όλα τα συστατικά για κάθε συνταγή οργανώθηκαν στη δική τους σφραγισμένη πλαστική σακούλα.

μέσα σε ένα κουτί σεφ στο σπίτι
Μέσα σε ένα κουτί Home Chef

Με το Blue Apron, ορισμένα από τα υλικά ταξινομήθηκαν κατά συνταγή, ενώ άλλα ήταν χαλαρά στο κουτί.

μέσα σε ένα μπλε κουτί ποδιάς
Μέσα σε ένα κουτί μπλε ποδιάς

Συνολικά, διαπίστωσα ότι η συσκευασία του Home Chef ήταν ελαφρώς πιο οργανωμένη.

Νικητής: Αρχιμάγειρας

Αρχιμάγειρας εναντίον Μπλε ποδιά: Ευκολία προετοιμασίας

Το Home Chef και το Blue Apron ήταν ίσα ως προς τον χρόνο προετοιμασίας και την ευκολία προετοιμασίας.

Και με τις δύο υπηρεσίες, μπόρεσα να ετοιμάσω τα γεύματα σε περίπου 30 λεπτά.

Και τα δύο απαιτούν κάποια προετοιμασία λαχανικών, όπως πλύσιμο, τεμαχισμό και τεμαχισμό. Ωστόσο, η χρήση των προπαρασκευασμένων σαλτσών και μιγμάτων καρυκευμάτων βοήθησε στην επιτάχυνση της διαδικασίας μαγειρέματος.

Επιπλέον, το Home Chef προσφέρει πολλές επιλογές για γρήγορα, χαμηλής προετοιμασίας γεύματα, όπως Express (γεύματα 15 λεπτών), Fast & Fresh (γεύματα με φούρνο μικροκυμάτων) και Oven-Ready (γεύματα που είναι έτοιμα για ψήσιμο).

Νικητής: Αρχιμάγειρας

Blue Apron vs. Home Chef: Supporting Materials

Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα των καρτών συνταγών Blue Apron και Home Chef.

κάρτα συνταγή μπλε ποδιά
Κάρτα συνταγής μπλε ποδιάς

Και οι δύο ήταν έγχρωμες και εξαιρετικά λεπτομερείς, καθιστώντας τις ιδανικές για αρχάριους μάγειρες ή αρχάριους σεφ.

Κάρτα συνταγής σεφ στο σπίτι
Κάρτα συνταγής Αρχιμαγείρων

Νικητής: Γραβάτα

Home Chef εναντίον Blue Apron: Taste

Το Home Chef και το Blue Apron προσφέρουν μια ποικιλία από συνταγές κάθε εβδομάδα που ακούγονται νόστιμες. Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν comfort food, γεύματα φιλικά προς τα παιδιά, γεύματα στο σπίτι και μοναδικά πιάτα από την παγκόσμια κουζίνα.

Μερικές πρόσφατες επιλογές γευμάτων από το Home Chef περιλαμβάνουν:

 • Κοτόπουλο αγκινάρας σπανάκι με ψητό μπρόκολο και κολοκυθάκια
 • Crispy Boom Boom Shrimp Rice Bowl με Edamame και Bok Choy
 • Jalapeno Popper Flatbreads κοτόπουλου με πράσινα κρεμμύδια και τραγανά Jalapenos

Οι πρόσφατες επιλογές μενού από το Blue Apron περιλαμβάνουν:

 • Cheesy Pork Chorizo ​​Enchiladas με πιπεριά & ρύζι
 • Ζυμαρικά πέστο με κολοκυθάκια και λεμόνι ρικότα
 • Σολομός σαμπαλ-γλασέ και ρύζι κόλιανδρο

Όταν δοκίμαζα τις υπηρεσίες, ο Home Chef ξεχώρισε το Blue Apron όσον αφορά τη γεύση. Ωστόσο, τα μεγέθη των μερίδων της Blue Apron φάνηκαν μεγαλύτερα και πιο γενναιόδωρα.

Ολόκληρη η οικογένειά μου ενθουσιάστηκε με το Crunchy Wonton Chicken του Home Chef και το Spicy Gochujang Aioli με σουσάμι Λαχανάκια Βρυξελλών. Ήταν νοστιμότατο.

Από τότε που δοκίμασα αυτή τη συνταγή, έχω κρατήσει ένα μπουκάλι ντρέσινγκ σουσαμιού στο χέρι για να το ρίξω με ψητά λαχανάκια Βρυξελλών.

τραγανό γεύμα κοτόπουλου wonton
Home Chef Crunchy Wonton Chicken

Ήμασταν ακόμα ευχαριστημένοι με το Blue Apron επίσης. Το κρεμώδες κοτόπουλο κόλιανδρο με φρυγανισμένο ρύζι πεπίτα και πράσινα φασόλια είχε μια καταπληκτική κρεμώδη σάλτσα κόλιανδρου που θα ήθελα πολύ να αγοράσω ένα μπουκάλι.

κρεμώδες γεύμα κόλιανδρου κοτόπουλου
Μπλε ποδιά κρεμώδες κοτόπουλο κόλιανδρο

Διαβάστε το δικό μας Κριτική Home Chef να μάθω περισσότερα.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική για μπλε ποδιά να μάθω περισσότερα.

Νικητής: Αρχιμάγειρας

Blue Apron εναντίον Home Chef: Εξυπηρέτηση πελατών

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις παραγγελίες μου Blue Apron ή Home Chef, επομένως δεν χρειάστηκε να επικοινωνήσω απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών.

Διαπίστωσα επίσης ότι και οι δύο υπηρεσίες διευκόλυναν την παράλειψη εβδομάδων, την αλλαγή του προγράμματος γευμάτων ή την ακύρωση της συνδρομής σας.

Νικητής: Γραβάτα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Home Chef και της Blue Apron;

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας παράδοσης γευμάτων μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, στη δοκιμή μας για το Blue Apron εναντίον του Home Chef, ο Home Chef αναδείχθηκε νικητής.

Και τα δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά το Home Chef ξεχώρισε κατά την ανάλυσή μας. Δείτε πώς ήταν η σύγκριση κάθε κιτ γευμάτων στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Ο γενικός νικητής μας είναι ο Home Chef. Ως ένα εναλλακτική της μπλε ποδιάςείναι καλύτερο όσον αφορά τα πρόσθετα, τη συσκευασία, την ευκολία προετοιμασίας και τη γεύση.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το Home Chef προσφέρει έως και έξι γεύματα την εβδομάδα για έξι άτομα, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για μεγαλύτερες οικογένειες. Τα περισσότερα προγράμματα Blue Apron είναι διαθέσιμα μόνο για δύο άτομα.

Εξακολουθώ να θεωρώ ότι και οι δύο αυτές υπηρεσίες κιτ γευμάτων αξίζουν εάν χρειάζεστε ένα κιτ γεύματος σε λογικές τιμές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Blue Apron προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά μερίδα, επομένως θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή εάν έχετε προϋπολογισμό.

Συμπέρασμα

Το Home Chef και το Blue Apron είναι δύο υπηρεσίες σετ γευμάτων σε μέτρια τιμή. Είναι και τα δύο ιδανικά για να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε στον προγραμματισμό γευμάτων, στα ψώνια παντοπωλείου και στην προετοιμασία του δείπνου.

Ενώ το Blue Apron είναι συνολικά λιγότερο ακριβό, το Home Chef προσφέρει καλύτερα πρόσθετα, πιο οργανωμένη συσκευασία και ελαφρώς πιο νόστιμα γεύματα.

Ανεξάρτητα από αυτές, οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για τις ανάγκες γεύματος της οικογένειάς σας.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς όταν επιλέγετε μια υπηρεσία παράδοσης γευμάτων;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar