Ποιες είναι οι φθηνότερες επιλογές αποστολής ολονύκτιας;

0
Ποιες είναι οι φθηνότερες επιλογές αποστολής ολονύκτιας;

Η χρήση ολονύκτιας παράδοσης μπορεί να είναι απαγορευτική από πλευράς κόστους όταν πρέπει να πάρετε ένα δέμα κάπου γρήγορα. Αφού έχασα τον πατέρα μου, χρειαζόμουν γρήγορη αποστολή για να διαχειριστώ κάποιες από τις υποθέσεις του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μην χρειάζεστε πραγματικά παράδοση την επόμενη μέρα, αλλά να χρειάζεστε κάτι με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η αποστολή της φορολογικής σας δήλωσης είναι ένα παράδειγμα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό σε άλλες περιπτώσεις και ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε πέρα ​​από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USPS).

Αυτός ο οδηγός μοιράζεται τις φθηνότερες επιλογές αποστολής ολονύκτιας αποστολής για να φτάσει γρήγορα το πακέτο ή τον φάκελο στον προορισμό του.

Ποια είναι η φθηνότερη επιλογή αποστολής για μια νύχτα;

Η προσιτή αποστολή κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απαραίτητη, καθώς το κόστος μπορεί συχνά να ξεφύγει από τον έλεγχο κατά την αποστολή ενός αντικειμένου. Οι κύριοι μεταφορείς περιλαμβάνουν USPS, Federal Express (FedEx) και UPS.

*Σχετικά: Διαβάστε τον οδηγό μας για το καλύτερα μέρη για να φτιάξετε φτηνά αντίγραφα εάν πρέπει να συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο ενός εγγράφου στο πακέτο σας.

Η σύγκριση USPS έναντι UPS έναντι FedEx είναι συχνά απαραίτητη για να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Δείτε πώς συγκρίνονται οι τρεις υπηρεσίες για φθηνή ολονύκτια αποστολή.

Federal Express

FedEx προσφέρει τρεις επιλογές για παράδοση την επόμενη μέρα. Ποιο θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

Εδώ είναι οι τρεις επιλογές για υπηρεσίες ολονύκτιας αποστολής:

FedEx Πρώτη Διανυκτέρευση: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τις 8:00 π.μ. στις περισσότερες περιοχές. Οι αγροτικές περιοχές ενδέχεται να έχουν μεταγενέστερους χρόνους παράδοσης.

Προτεραιότητα FedEx Διανυκτέρευση: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 10:30 π.μ. για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Μπορείτε να περιμένετε παράδοση έως τις 12:00 μ.μ. στις περισσότερες κατοικίες και έως τις 16:30 στις αγροτικές περιοχές.

FedEx Standard Διανυκτέρευση: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 16:30 στις επιχειρήσεις και έως τις 20:00 στις περισσότερες κατοικίες.

Οι χρόνοι διακοπής διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία από την οποία στέλνετε το δέμα σας. Θα θελήσετε να ρωτήσετε την τοποθεσία πριν κάνετε σχέδια.

Επιπλέον, οι παραδόσεις στην Αλάσκα, τη Χαβάη και ορισμένες απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές ενδέχεται να διαφέρουν. Είναι καλύτερο να ρωτήσετε πριν παραδώσετε το πακέτο σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να προγραμματίσετε ανάλογα.

Διατίθεται παράδοση Σαββάτου, αλλά παρέχεται με επιπλέον χρέωση. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της FedEx, μπορείτε να στείλετε πακέτα μέχρι 150 λίβρες το καθένα, με διαστάσεις πακέτου 119″ σε μήκος και 165″ σε μήκος συν την περίμετρο.

UPS

Όπως και η FedEx, η UPS έχει τρία επίπεδα για ολονύκτια αποστολή. Ακολουθούν οι διαθέσιμες επιλογές για την αποστολή ενός πακέτου:

UPS Επόμενη Ημέρα Αέρα Νωρίς: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα ήδη από τις 8:00 π.μ

UPS Next Day Air: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 10:00 π.μ

UPS Next Day Air Saver: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 3:00 μ.μ

Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν εάν το δέμα σας πηγαίνει σε αγροτική περιοχή, στην Αλάσκα ή στη Χαβάη. Οι διαστάσεις και το βάρος της συσκευασίας είναι παρόμοια με της FedEx, με τη μόνη διαφορά να είναι το μήκος 108”.

Οι χρόνοι διακοπής διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Η UPS προσφέρει παραδόσεις το Σάββατο με μικρή χρέωση.

Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ

Μπορείτε να σκεφτείτε μόνο το ταχυδρομείο ως επιλογή για την αποστολή μικρών πακέτων και επιστολών, αλλά η USPS προσφέρει μια κατηγορία υπηρεσιών για μια νύχτα.

Ωστόσο, υπάρχει μόνο μία εγγυημένη επιλογή υπηρεσίας ολονύκτιας.

Mail Express προτεραιότητας: εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 6:00 μ.μ. ή λαμβάνετε τα χρήματά σας πίσω. Επίσης μερικές φορές ακούει στο όνομα Priority Overnight.

Αυτή η επιλογή προσφέρει παράδοση επτά ημέρες την εβδομάδα. Εάν δείτε μια επιλογή για την αλληλογραφία προτεραιότητας, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση.

Το USPS είναι συνήθως μόνο για μικρότερες συσκευασίες καθώς έχουν όριο βάρους 70 λιβρών. Έχει επίσης όριο διάστασης συσκευασίας 108” σε συνολικό μήκος και περίμετρο.

Εάν έχετε ένα μικρό πακέτο ή γράμμα, μπορείτε να χειριστείτε τα ταχυδρομικά τέλη στο σπίτι μέσω Stamps.com. Οι νέοι χρήστες πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν δωρεάν κιτ ζυγαριάς και αναλωσίμων.

Και οι τρεις ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν λεπτομερή παρακολούθηση και παράδοση το Σαββατοκύριακο, αν και η FedEx και η UPS χρεώνουν περισσότερο για το τελευταίο.

Δυστυχώς, η παράδοση αυθημερόν δεν είναι συνήθως διαθέσιμη με αυτές τις εταιρείες.

Για αυτήν την ανάρτηση, εστιάσαμε στους γρήγορους χρόνους αποστολής και στην εύρεση της φθηνότερης αποστολής ολονύκτιας. Θα αναλύσουμε τις τρεις επιλογές για να εντοπίσουμε τις πιο προσιτές για τον αέρα της επόμενης ημέρας, με τιμές από τον Φεβρουάριο του 2023.

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος αποστολής επιστολών ολονύκτιας;

Αν στέλνεις γράμμα, USPS είναι η πιο οικονομική επιλογή. Οι τιμές ξεκινούν από 28,75 $ για οτιδήποτε μπορείτε να χωρέσετε στον φάκελο κατ‘ αποκοπή.

Εάν επιλέξετε Priority Mail Express, η εγγυημένη ημερομηνία παράδοσης είναι η επόμενη ημέρα, εφόσον τηρήσετε την ώρα λήξης.

UPS Επόμενη Ημέρα Αέρα Νωρίς οι τιμές ξεκινούν από 58,61 $. Η απόθεσή του στο Next Day Air μειώνει το κόστος σας στα 28,61 $

FedEx Πρώτη Διανυκτέρευση οι τιμές ξεκινούν από $65. Η αλλαγή του σε Standard Overnight μειώνει το κόστος σας στα 32 $.

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος αποστολής πακέτων διανυκτέρευσης;

Η UPS είναι η πιο προσιτή επιλογή για παράδοση πακέτων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για να συγκρίνουμε τις τιμές, δοκιμάσαμε ένα πακέτο 5” x 5” x 5” από τη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ταχυδρομικός κώδικας 10001, έως το Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ταχυδρομικός κώδικας 90001.

Η εύρεση της καλύτερης τιμής εξαρτάται από το επίπεδο εξυπηρέτησης που επιλέγετε από τους αντίστοιχους μεταφορείς. Το βάρος του πακέτου επηρεάζει επίσης την τιμολόγηση.

Εάν έχετε πακέτα μεγάλου μεγέθους, η FedEx είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή σας, ακόμα κι αν δεν είναι η πιο προσιτή.

Εδώ είναι τι βρήκαμε με το δείγμα πακέτου μας.

Τιμές διανυκτέρευσης FedEx:

Μία λίρα: 102,73 $ – 154,30 $

Πέντε λίρες: 144,30 $ – 194,07 $

Δέκα λίρες: 198,68 $ – 239,93 $

20 λίρες: 290,79 $ – 336,89 $

50 λίρες: 556,46 $ – 614,21 $

Τιμές UPS Διανυκτέρευσης:

Έως 50 λίβρες: 26,35 $ – 44,75 $ καθώς η UPS προσφέρει σταθερή αποστολή για έως και 50 λίβρες.

Τιμές USPS Διανυκτέρευσης:

Μία λίρα: 51,65 $

Πέντε λίρες: 83,55 $

Δέκα λίρες: 122,90 $

20 λίρες: 171,70 $

50 λίρες: 382,00 $

Όπως μπορείτε να δείτε, αν ψάχνετε για τον φθηνότερο τρόπο να στείλετε κάτι, η καλύτερη επιλογή σας είναι το UPS, ακολουθούμενο από το USPS.

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος αποστολής διεθνώς;

Η DHL είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεται να διανυκτερεύσετε διεθνώς.

Μπορείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας ένα γράμμα βάρους έως και μισής λίβρας από το Σικάγο στο Λονδίνο, Αγγλία, για 85,37 $.

Είναι δυνατή η αποστολή ενός κουτιού 20 λιβρών που είναι 18” x 15” x 13” για 409,22 $.

Οι τιμές αναφέρονται από τον Φεβρουάριο του 2023 και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το πότε θα παραδώσετε το πακέτο σας.

Τι να ψάξετε σε μεγάλους μεταφορείς

Η αξιοπιστία είναι το κλειδί όταν συγκρίνετε τους μεγάλους μεταφορείς. Ως κάποιος που έχω στείλει διάφορα αντικείμενα σε μια νύχτα με κάθε εταιρεία, είχα θετικές και αρνητικές εμπειρίες με όλες.

Οι βαθμολογίες Trustpilot το υπογραμμίζουν αυτό, με τόσο το UPS όσο και το USPS να έχουν βαθμολογία 1,2 στα πέντε. Η Federal Express βαθμολογείται ελάχιστα υψηλότερα, με βαθμολογία 1,3.

Η εύρεση της φθηνότερης υπηρεσίας διανυκτέρευσης είναι καταπληκτική, αλλά δεν είναι τίποτα αν χάσει την ημερομηνία παράδοσης.

Και οι τρεις υπηρεσίες προσφέρουν εκτεταμένη παρακολούθηση και διαθέτουν τοποθεσίες λιανικής. Μόνο η USPS προσφέρει μια νόμιμη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να παρέχει λίγη ησυχία.

Ωστόσο, εγγυώνται μόνο ότι τα πακέτα θα παραδοθούν έως τις 6:00 μ.μ. της επόμενης ημέρας. Εάν ο χρόνος είναι ουσιαστικός, θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα από την UPS έναντι της FedEx.

Τελικά, πρέπει να επιλέξετε τον μεταφορέα με τον οποίο νιώθετε πιο άνετα.

Η αποστολή κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πραγματικά ολονύκτια;

Καμία υπηρεσία αποστολής δεν είναι τέλεια, επομένως θα υπάρχουν φορές που η FedEx, η UPS ή η USPS δεν θα παραδώσουν ένα αντικείμενο την επόμενη μέρα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας, αλλά αυτό μπορεί να μην αντισταθμίσει την αποτυχία.

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε την παράδοση την επόμενη μέρα, προγραμματίστε να τη ρυθμίσετε για επιτυχία. Προσδιορίστε τους χρόνους αποκοπής για παράδοση ολονύκτια και κατανοήστε τις διαθέσιμες βαθμίδες.

Θα μειώσει τις τιμές αποστολής εάν έχετε ευελιξία στην παράδοση. Το USPS κερδίζει σε αυτή την περίπτωση, αλλά μπορεί να μην έχει την αξιοπιστία που θέλετε.

Η παράδοση του πακέτου σας το συντομότερο δυνατό και η επιλογή της κατάλληλης βαθμίδας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την παράδοση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ποιος μεταφορέας είναι ο φθηνότερος για παράδοση ολονύκτιας;

Συνολικά, το USPS είναι η πιο προσιτή επιλογή για την παράδοση επιστολών και δεμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εάν χρειάζεται να στείλετε μόνο έναν φάκελο ή ένα μικρό δέμα, τα έξοδα αποστολής τους είναι λογικά σε σύγκριση με τους άλλους μεταφορείς. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε Stamps.com για online υπηρεσία ταχυδρομικών τελών, εάν θέλετε να μειώσετε το χρόνο σας στο ταχυδρομείο.

Δυστυχώς, εγγυώνται παράδοση μόνο μέχρι τις 18:00 και έχουν προβλήματα αξιοπιστίας.

Πώς μπορώ να βρω τις τιμές αποστολής USPS, UPS και FedEx;

Οι τιμές αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του πακέτου, την εταιρεία και το επίπεδο που έχει επιλεγεί. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τι θα πληρώσετε είναι να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες αριθμομηχανές αποστολής.

Εδώ είναι:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μερικές βασικές λεπτομέρειες του πακέτου, όπως προορισμό και διαστάσεις, και θα λάβετε μια προσφορά.

Ποιος έχει την ταχύτερη ολονύκτια αποστολή;

Η FedEx θεωρείται συχνά η ταχύτερη επιλογή αποστολής ολονύκτια στο εσωτερικό. Η FedEx First Overnight ισχυρίζεται ότι προσφέρει παράδοση ήδη από τις 8:00 π.μ

Η UPS έχει παρόμοια αξίωση με το Next Day Air Early, υποσχόμενη παράδοση έως τις 8:00 π.μ. της επόμενης ημέρας. Ωστόσο, οι βαθμολογίες τους στην εξυπηρέτηση πελατών υστερούν σε σχέση με τη FedEx.

Το UPS είναι πιο προσιτό από το FedEx. Εάν αυτό είναι προτεραιότητα, πηγαίνετε με την UPS.

Συμπέρασμα

Η αποστολή ενός αντικειμένου κατά τη διάρκεια της νύχτας απαιτεί συχνά ιδιαίτερη προσοχή. Θέλετε να επιλέξετε έναν μεταφορέα που θα πάρει την επιχείρησή σας στα σοβαρά και θα προσφέρει εκπληκτικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, αυτό δεν έρχεται χωρίς κόστος. Πριν επιλέξετε φθηνή ολονύκτια αποστολή, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή σας.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς όταν επιλέγετε έναν πάροχο αποστολής;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar