Πώς να παρακολουθήσετε το March Madness 2023 χωρίς καλώδιο

0
Πώς να παρακολουθήσετε το March Madness 2023 χωρίς καλώδιο

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Το τουρνουά μπάσκετ ανδρών NCAA πρόκειται να επιστρέψει.

Αυτό το τουρνουά δεν μοιάζει με πολλά αθλητικά γεγονότα. Σε αρκετές εβδομάδες, μπορείτε να παρακολουθήσετε 67 παιχνίδια γεμάτα δράση.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε ένα ακριβό συμβόλαιο για να πετύχετε όλη τη δράση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το March Madness χωρίς καλώδιο και ο οδηγός μας μοιράζεται τους καλύτερους τρόπους για να δείτε κάθε παιχνίδι.

Σε ποιο κανάλι είναι το March Madness 2023;

Μπορεί να πιστεύετε ότι το τουρνουά είναι στο ESPN, καθώς το δίκτυο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον αθλητικό κόσμο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Τα ακόλουθα τέσσερα κανάλια πραγματοποιούν από κοινού το τουρνουά:

Ενώ πολλοί πάροχοι χωρίς σύμβαση σάς επιτρέπουν λάβετε ESPN, τα παραπάνω κανάλια όχι. Για παράδειγμα, το fuboTV είναι ένας κορυφαίος πάροχος για τους λάτρεις των σπορ, αλλά προς το παρόν δεν διαθέτουν δίκτυα Turner.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες ροής που διαθέτουν κανάλια Turner, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε το τουρνουά.

Εάν θέλετε μια premium αντικατάσταση του καλωδίου, το Hulu Live μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Διαβάστε το δικό μας fuboTV εναντίον Hulu Live ανάλυση για να δούμε πώς συγκρίνονται οι δύο πλατφόρμες.

Οι καλύτερες υπηρεσίες ροής για να παρακολουθήσετε το March Madness Without Cable

Δεν είναι απαραίτητος ένας βαρύς λογαριασμός για το καλώδιο για να αποκτήσετε δημοφιλή αθλητικά κανάλια. Ως προεπισκόπηση, εδώ είναι οι υπηρεσίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι κόφτες καλωδίων για να μεταδώσουν το March Madness χωρίς καλώδιο και να αποφύγουν να χάσουν κανένα παιχνίδι.

Κάθε υπηρεσία λειτουργεί με μια τεράστια γκάμα συμβατών συσκευών. Το μόνο που χρειάζεται η συσκευή είναι μια οθόνη για να μπορείτε να παρακολουθείτε παιχνίδια.

Εδώ είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες για να παρακολουθήσετε το March Madness 2023 χωρίς καλώδιο.

1. Sling TV

Sling TV είναι η πιο προσιτή υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής για να λάβετε το τουρνουά NCAA ανδρών. Ο πάροχος έχει δύο βασικά πακέτα – Πορτοκαλί και Μπλε.

Και τα δύο κοστίζουν 40 δολάρια το μήνα και προσφέρουν 30 και 45 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, αντίστοιχα. Η κύρια διαφορά είναι ότι το Orange φέρει το ESPN και το Blue φέρει το Fox Sports 1 (FS1).

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το τουρνουά, επιλέξτε το Blue πακέτο. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει όλα τα δίκτυα Turner που χρειάζεστε.

Το μόνο μειονέκτημα του Sling είναι ότι δεν περιλαμβάνει το CBS στη λίστα καναλιών του. Μεταφέρει ABC, FOX και NBC σε επιλεγμένες αγορές αλλά όχι CBS.

Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μειονέκτημα με μια κεραία over-the-air, όπως η Μπορώ Φύλλο ή μια συνδρομή στο Paramount+. Εάν επιλέξετε το Mohu, χρησιμοποιήστε τον κωδικό FRUGALRULES10 για να λάβετε έκπτωση δέκα τοις εκατό στην αγορά σας.

Εκτός από τη μικρή ταλαιπωρία του ότι δεν έχετε CBS, το Sling είναι μια καταπληκτική επιλογή για να παρακολουθήσετε το τουρνουά.

Παίρνετε τρεις ταυτόχρονες οθόνες, ένα βασικό DVR cloud 50 ωρών και συνήθως υπάρχει μια προώθηση εξοικονόμησης χρημάτων για νέους χρήστες.

Αν σας αρέσει η à la carte προσέγγιση στα πακέτα καναλιών, το Sling είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απλά χρησιμοποιήστε το εργαλείο βελτιστοποίησης υπηρεσιών για να εισαγάγετε τα κανάλια που θέλετε και θα σας κατευθύνει σε ποια πρόσθετα πακέτα χρειάζεστε.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική Sling TV να μάθω περισσότερα.

2. DIRECTV STREAM

Εάν η ζωντανή μετάδοση αθλητικών είναι σημαντική για εσάς, DIRECTV STREAM είναι μια καλή επιλογή. Όχι μόνο φέρει CBS και όλα τα δίκτυα Turner, αλλά διαθέτει επίσης πολλά περιφερειακά αθλητικά δίκτυα (RSN).

Το DIRECTV STREAM διαθέτει πακέτα τεσσάρων καναλιών που κυμαίνονται από 74,99 $ έως 154,99 $ ανά μήνα.

Το βασικό πακέτο, Entertainment, έχει 65+ διαθέσιμα κανάλια. Αυτό το πακέτο είναι αρκετό για να παρακολουθήσετε το March Madness καθώς διαθέτει τα τέσσερα απαραίτητα δίκτυα.

Επιλέξτε προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας μόνο εάν χρειάζεστε κανάλια premium.

Το DIRECTV STREAM διαθέτει 20 ταυτόχρονες ροές και ένα νέο απεριόριστο cloud DVR. Η υπηρεσία πρόσθεσε πρόσφατα μια δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών για να τη δοκιμάσει.

Διαβάστε το δικό μας Αξιολόγηση DIRECTV STREAM να μάθω περισσότερα.

3. Hulu Live

Hulu Live είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε το March Madness χωρίς πάροχο καλωδίων. Η υπηρεσία χωρίς σύμβαση μεταφέρει το CBS επιπλέον των τριών δικτύων Turner.

Αυτή η πλατφόρμα ταιριάζει με το DIRECTV STREAM ως προς την τιμή, με χρέωση 69,99 $ ανά μήνα. Η πρόσφατη αύξηση των επιτοκίων τους αναδιπλώθηκε σε Disney+ και ESPN+ σε ένα πρόγραμμα Hulu Live, μαζί με τη λίστα των 80+ καναλιών του.

Όλο το περιεχόμενο στο ESPN+ κάνει το Hulu Live μια ακόμα καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείτε αθλήματα χωρίς καλώδιο. Το Hulu Live περιλαμβάνει επίσης ένα απεριόριστο DVR, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εγγραφή όσο θέλουν και να παραλείπουν διαφημίσεις.

Ωστόσο, λαμβάνετε μόνο δύο ταυτόχρονες ροές και η υπηρεσία δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή.

Διαβάστε το δικό μας Hulu με κριτική ζωντανής τηλεόρασης να μάθω περισσότερα.

4. YouTube TV

YouTube TV είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής για να παρακολουθήσετε το March Madness χωρίς καλώδιο. Ο γίγαντας ροής προσφέρει όλα τα κανάλια που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το τουρνουά.

Συνολικά, μια συνδρομή YouTube TV προσφέρει πρόσβαση σε σχεδόν 100 δημοφιλή δίκτυα.

Η εναλλακτική καλωδιακή κοστίζει 64,99 $ το μήνα και μπορείτε να έχετε έως και έξι λογαριασμούς ανά νοικοκυριό. Προσφέρει επίσης ροή 4K για επιπλέον 9,99 $ ανά μήνα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ψηφιακό ήχο Dolby, με διαθέσιμο ήχο surround 5.1.

*Σχετικό: Είσαι λάτρης του μπάσκετ αλλά θέλεις να χάσεις το ακριβό συμβόλαιό σου; Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τους τρόπους παρακολούθησης αγώνων NBA χωρίς καλώδιο για να μάθετε πώς να κάνετε μεγάλες οικονομίες.

Το YouTube TV διαθέτει απεριόριστο DVR. Σε αντίθεση με το Hulu Live, το DVR σάς επιτρέπει να προωθείτε γρήγορα τις διαφημίσεις σε όλες τις ηχογραφήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε επαναφορά και γρήγορη προώθηση των εγγραφών που εξακολουθούν να προβάλλονται.

Η υπηρεσία προσφέρει ακόμη και τρεις ταυτόχρονες ροές και μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική YouTube TV να μάθω περισσότερα.

5. Paramount+

Paramount+ είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα της τηλεόρασης Sling αν θέλετε να παρακολουθήσετε το March Madness. Η πλατφόρμα είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο που μεταφέρει κατ‘ απαίτηση και πρωτότυπο περιεχόμενο από τα δίκτυα της Paramount.

Αν και δεν παρέχει πρόσβαση στα δίκτυα Turner, σας δίνει τέσσερις τοπικούς σταθμούς CBS όταν επιλέγετε το premium πρόγραμμα του.

Ακολουθούν τα διαθέσιμα σχέδια για το Paramount+:

Εάν συνδυάσετε το πρόγραμμα premium με το Sling TV, χρειάζεται μόνο να πληρώσετε 50 $ για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τουρνουά μπάσκετ NCAA ανδρών. Αυτό είναι 15 $ φθηνότερο από την επόμενη πιο προσιτή επιλογή.

Αυτή είναι μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες. Όπως και οι άλλες υπηρεσίες ροής, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο.

Το Paramount+ προσφέρει τρεις ταυτόχρονες ροές και μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Διαβάστε το δικό μας Επισκόπηση υπηρεσίας ροής Paramount να μάθω περισσότερα.

Πότε είναι το March Madness 2023;

Το τουρνουά ανδρών του NCAA ξεκινά την Κυριακή 12 Μαρτίου, με την Κυριακή των Επιλογών στις 6:00 μ.μ. EST. Το First Four είναι στο Dayton του Οχάιο και το Final Four και το Εθνικό Πρωτάθλημα στο Χιούστον του Τέξας.

Εδώ είναι ολόκληρο το πρόγραμμα:

 • Κυριακή επιλογής: 12 Μαρτίου
 • Πρώτοι τέσσερις: 14 Μαρτίου, έναρξη στις 4:00 μ.μ. EST
 • 1αγ/2nd Γύροι: Πέμπτη 16 Μαρτίου και Παρασκευή 17 Μαρτίου, έναρξη στις 12:00 μ.μ. EST
 • Sweet 16: Πέμπτη, 23 Μαρτίου και Παρασκευή, 24 Μαρτίου, από τις 7:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. EST αντίστοιχα
 • Elite Eight: Σάββατο 25 Μαρτίου και Κυριακή 26 Μαρτίου, έναρξη στις 12:00 μ.μ. EST
 • Φάιναλ Φορ: Σάββατο, 1 Απριλίου, έναρξη στις 5:00 μ.μ. EST
 • Εθνικό Πρωτάθλημα: Δευτέρα 3 Απριλίου, έναρξη στις 9:00 μ.μ. EST

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι σχεδόν τρεις εβδομάδες κολεγιακού μπάσκετ στα καλύτερά του.

Πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών March Madness 2023

Το πρόγραμμα των καναλιών για το τουρνουά ανδρών είναι απλό.

Ακολουθεί η ανάλυση του καναλιού για τους αγώνες του 2023:

 • Κυριακή επιλογής: CBS
 • Πρώτοι τέσσερις: truTV, TBS
 • Πρώτος και δεύτερος κύκλος: CBS, TBS, TNT, truTV
 • Περιφερειακοί ημιτελικοί και τελικοί: CBS και TBS
 • Φάιναλ Φορ και Εθνικό Πρωτάθλημα: CBS

Το 2022 το Final Four προβλήθηκε στο TBS. Φέτος προβάλλεται στο CBS, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των υπηρεσιών αυτής της ανάρτησης ή μέσω μιας κεραίας over-the-air.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το τουρνουά NCAA δωρεάν;

Δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσετε το March Madness δωρεάν. Το NCAA προσφέρει μια ζωντανή ροή από τον ιστότοπό του, αλλά χρειάζεστε σύνδεση μέσω καλωδίου για πρόσβαση στα παιχνίδια.

Θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα από τα κατάλληλα εναλλακτικές λύσεις καλωδίων για να παρακολουθήσετε τις τρεις εβδομάδες δράσης. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιλέξετε μια υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν δοκιμή για να δείτε αν σας αρέσει πριν δεσμευτείτε σε έναν πάροχο.

Το CBS μεταδίδει το March Madness;

Μπορείτε να κάνετε streaming το τουρνουά στο CBS. Είναι δυνατό να το κάνετε αυτό μέσω του ιστότοπου CBS ή της εφαρμογής CBS.

Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια σύνδεση από έναν πάροχο καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε παιχνίδια. Εάν διαθέτετε σύνδεση, μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας ή σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής, εάν έχετε έξυπνη τηλεόραση.

Μπορώ να παρακολουθήσω το March Madness στο Prime Video;

Δεν είναι δυνατή η ροή του τουρνουά ανδρών NCAA στο Amazon Prime Video. Η πλατφόρμα δεν μεταφέρει τα δίκτυα Turner ή τον τοπικό σας σταθμό CBS.

Ενώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Paramount+ μέσω του Prime, μπορείτε να λάβετε παιχνίδια σε αυτήν την πλατφόρμα μόνο εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα premium.

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεστε ένα ακριβό συμβόλαιο για να παρακολουθήσετε το March Madness. Οι υπηρεσίες ροής που αναφέρθηκαν σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα πάντα, από την εκπομπή επιλογής μέχρι το εθνικό πρωτάθλημα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή ροής και η δυνατότητα ροής. Η μετάβαση σε μια υπηρεσία χωρίς σύμβαση μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε 100 $ σε μηνιαία αποταμίευση και να μην θυσιάσετε ζωντανά αθλήματα. Αυτό δεν είναι παρά δίχτυ, μωρό μου.

Ποιο είναι ένα κανάλι που σας εμποδίζει να κόψετε το καλώδιο;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar