Τα παιδιά σας μπορούν να φτιάξουν ένα δωρεάν βάζο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Home Depot. Δείτε πώς. Ιστολόγιο για παιδικές δραστηριότητες

0
Τα παιδιά σας μπορούν να φτιάξουν ένα δωρεάν βάζο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Home Depot.  Δείτε πώς.  Ιστολόγιο για παιδικές δραστηριότητες

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική χειροτεχνία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνετε με τα παιδιά, μην ψάξετε άλλο…

Το Home Depot φιλοξενεί ένα Δωρεάν εργαστήριο για παιδιά και τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ένα βάζο με λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το Home Depot φιλοξενεί δωρεάν εργαστήρια για παιδιά το Σάββατο συνήθως μεταξύ 9 π.μ. και 12 μ.μ. (η ώρα διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία).

Το πρόβλημά μας είναι ότι υπάρχει περιορισμένος χώρος και διαθέσιμα κιτ, οπότε πρέπει να προεγγραφείτε στο τοπικό σας κατάστημα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο του Home Depot και να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» κάτω από την καρτέλα Εργαστήρια για παιδιά στο κατάστημα.

Θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία του εργαστηρίου σας και τι μπορείτε να περιμένετε.

Αυτή είναι μια τόσο δωρεάν οικογενειακή δραστηριότητα που είναι ιδανική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Εγγραφείτε για σας Εργαστήριο Home Depot για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar