Τι να δωρίσετε σε ένα Drive Food Day των Ευχαριστιών

0
Τι να δωρίσετε σε ένα Drive Food Day των Ευχαριστιών

Είτε πρόκειται για ψώνια παντοπωλείου για έναν μεγαλύτερο φίλο, κινητοποιώντας τις μαμάδες για να φτιάξουν λαζάνιαή η δωρεά σε μια τράπεζα τροφίμων ή μια μονάδα φαγητού, το φαγητό είναι ένας ισχυρός τρόπος υποστήριξης των κοινοτήτων μας.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται πώς να κάνουν δωρεές σε μια εκδήλωση φαγητού για την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ακόμα και να φιλοξενήσουν μια.

Το 2020, οι τράπεζες τροφίμων σε όλη τη χώρα είδαν τεράστια αύξηση της ζήτησης σε συνδυασμό με προκλήσεις, όπως οι ελλείψεις και οι περιορισμένοι εθελοντές.

Τροφοδοτώντας την Αμερική εκτίμησε ότι ένας στους έξι Αμερικανούς αντιμετώπισε θέματα πείνας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

«Η κρίση του COVID-19 έχει φέρει την επισιτιστική ανασφάλεια στο προσκήνιο και πολλές οικογένειες θα βιώσουν επισιτιστική ανασφάλεια», λέει Αντριέν Γουόρθινγκτον, RDN, LDN, διευθυντής προγραμμάτων διατροφής για την The Greater Boston Food Bank. «Οι διακοπές θα φαίνονται πολύ διαφορετικές για όλους φέτος, αλλά θα είναι ακόμα πιο δύσκολες για όσους παλεύουν με την πείνα».

Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε την Ημέρα των Ευχαριστιών και τις δικές μας ανησυχίες γύρω από τις διακοπές μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

Πώς να κάνετε δωρεά σε ένα Drive Food Day των Ευχαριστιών

εθελοντές που δέχονται δωρεές τροφίμων |  πώς να κάνετε δωρεά σε μια εκδήλωση φαγητού για την ημέρα των ευχαριστιών

«Δεδομένου ότι ο COVID-19 έχει περιορίσει τη διαθεσιμότητα ευκαιριών εθελοντισμού, υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε», λέει ο Worthington. „Το πρώτο είναι να υποστηρίξετε την τοπική σας τράπεζα τροφίμων με μια χρηματική δωρεά.“ Το δεύτερο είναι να δωρίσετε αντικείμενα που αγοράζετε μόνοι σας.

Και προτού κατευθυνθείτε στο κατάστημα ή πάρετε την πιστωτική σας κάρτα, ας μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ μιας τράπεζας τροφίμων, ενός ντουλάπι τροφίμων και μιας μονάδας φαγητού.

Τράπεζα τροφίμων είναι μια μεγάλη αποθήκη που διανέμει εκατομμύρια λίβρες τροφίμων σε τοπικούς οργανισμούς, όπως αποθήκες τροφίμων, κουζίνες και προγράμματα στέγασης, εξηγεί ο Worthington.

Αποθήκες τροφίμων είναι οργανισμοί που διανέμουν παντοπωλεία ή μαγειρευτά γεύματα απευθείας σε όσους έχουν ανάγκη — και μπορεί επίσης να λειτουργούν κινήσεις φαγητούή αιτήματα του κοινού για τρόφιμα.

Με την αγοραστική δύναμη που υποστηρίζεται από δωρεές, οι τράπεζες τροφίμων μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του συνολικού κόστους αγοράζοντας χύμα.

«Για παράδειγμα, η Greater Boston Food Bank μπορεί να παρέχει πλήρη Δείπνο των Ευχαριστιών για μια πενταμελή οικογένεια μόνο με 25 $», λέει ο Worthington.

Η μεγάλη διαφορά είναι η αγορά αντικειμένων που επιλέγετε προσωπικά ή αφήνετε έναν οργανισμό να αποφασίσει.

Πώς να βρείτε μια μονάδα φαγητού για την Ημέρα των Ευχαριστιών

άνδρας που αφήνει φαγητό σε οδήγηση φαγητού |  Πώς να κάνετε δωρεά σε ένα Drive Food Day των Ευχαριστιών

Γύρω από τις γιορτές, πολλά παντοπωλεία και τοπικές οργανώσεις εκτελέστε οδηγούς φαγητού για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Μια άλλη επιλογή είναι να ελέγξετε τον ιστότοπο μιας τοπικής αποθήκης τροφίμων ή τράπεζας τροφίμων για να μάθετε πού πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις τροφίμων.

«Είναι σημαντικό να ρωτήσουμε πώς δέχονται δωρεές από την κοινότητα», λέει ο Worthington. „Θα σας πουν λεπτομέρειες όπως ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτά και τυχόν κανονισμούς που σχετίζονται με τον COVID.“

«Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά σε εικονικές κινήσεις φαγητού», λέει Καρολάιν Πούλεν, MS, RD, LDN, διευθυντής διατροφής στη Second Harvest Food Bank of Middle Tennessee. «Ενώ η δωρεά σε μια παραδοσιακή μονάδα φαγητού σας περιορίζει σε τρόφιμα σταθερά στο ράφι, η δωρεά σε μια εικονική μονάδα φαγητού μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε τα τρόφιμα που χρειαζόμαστε περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων υγιεινών, φρέσκων προϊόντων».

Ποια είδη πρέπει να δωρίσω σε μονάδες φαγητού για την Ημέρα των Ευχαριστιών;

κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα τρόφιμα |  πώς να κάνετε δωρεά σε μια εκδήλωση φαγητού για την ημέρα των ευχαριστιών

„Οι οδηγοί τροφίμων παίρνουν μόνο αντικείμενα σταθερά στο ράφι, όπως κουτιά, κουτιά και δοχεία που βρίσκετε στη μέση του παντοπωλείου και δεν χρειάζονται ψύξη“, λέει ο Worthington.

Τα υγιεινά, χορταστικά τρόφιμα είναι πάντα περιζήτητα. «Τα πιο ζητούμενα προϊόντα μας είναι φυστικοβούτυρο, κονσέρβες φρούτων και λαχανικών, κονσερβοποιημένο κρέας, φασόλια, σούπα και στιφάδο, ζυμαρικά και δημητριακά», λέει ο Pullen.

Εδώ είναι μερικά καλά στοιχεία για να ξεκινήσετε με:

1. Πλιγούρι βρώμης

Τις ψυχρές μέρες, το πλιγούρι βρώμης είναι ένα ανακουφιστικό πρωινό που είναι εύκολο να τεντωθεί και να εξατομικευτεί με βάση αυτό που έχετε.

«Σκεφτείτε τις ημέρες πριν και μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και δωρίστε δημητριακά πρωινού όπως φαρίνα και βρώμη», λέει ο Worthington.

2. Βούτυρα ξηρών καρπών

«Όταν κάνετε δωρεές σε μια μονάδα φαγητού, είναι σημαντικό να σκεφτείτε ποια τρόφιμα θέλουν και χρειάζονται οι άνθρωποι», λέει ο Pullen.

Τα βούτυρα ξηρών καρπών είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή, ειδικά για τα παιδιά. Σκεφτείτε πέρα ​​από το φυστικοβούτυρο και εξετάστε μερικές επιλογές χωρίς αλλεργιογόνα, όπως το βούτυρο ηλιόσπορου, επίσης.

3. Λαχανικά κονσερβοποιημένα με μειωμένο νάτριο

«Τα προϊόντα με μειωμένο νάτριο όπως τα κονσερβοποιημένα λαχανικά ή ο ζωμός λαχανικών θα βοηθήσουν τις οικογένειες να δημιουργήσουν γεύματα», λέει ο Worthington. «Αν θέλετε να τη διατηρήσετε εστιασμένη στην Ημέρα των Ευχαριστιών, σκεφτείτε τα είδη των πλευρών που μπορείτε να προσφέρετε».

4. Κονσερβοποιημένες πρωτεΐνες

Οι κονσέρβες τόνου και φασολιών είναι συντομεύσεις για υγιεινά γεύματα. «Πρωτεΐνες όπως τα κονσερβοποιημένα φασόλια χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο, το κοτόπουλο και ο τόνος είναι καλές επιλογές», λέει ο Worthington.

Με τα κονσερβοποιημένα φασόλια, μπορείτε επίσης να φτιάξετε φυτικές επιλογές για πιάτα για την Ημέρα των Ευχαριστιών και, στη συνέχεια, να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα.

5. Πουρές κολοκύθας σε κονσέρβα

Τελικά είναι Ημέρα των Ευχαριστιών και τίποτα δεν λέει να πέσει σαν κάποιο νόστιμο μπαχαρικό κολοκύθας. «Η γέμιση πίτας και τα μείγματα κέικ είναι επίσης υπέροχα, γιατί σε ποιον δεν αρέσει το επιδόρπιο;» λέει ο Γουόρθινγκτον.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar