Χρηματοδότηση 101: Τι πρέπει να γνωρίζετε για να μεγιστοποιήσετε τις ταμειακές ροές για διαδικτυακές επιχειρήσεις

1
Χρηματοδότηση 101: Τι πρέπει να γνωρίζετε για να μεγιστοποιήσετε τις ταμειακές ροές για διαδικτυακές επιχειρήσεις

Έχετε ακούσει τις ιστορίες: „Ξεκίνησα με μόλις $800.“ ή „Ω, χρειάζεστε τουλάχιστον 10.000 $ για να ξεκινήσετε με επιτυχία μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.“ Αν και οι ιστορίες μπορεί να διαφέρουν, όλες μοιράζονται μια αλήθεια: Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να επιτύχετε μακροπρόθεσμη επιτυχία για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Πώς ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

Υπάρχουν ένα ποικιλία τύπων χρηματοδότησης, το καθένα κατάλληλο για διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αν και αυτή η λίστα είναι μια περιεκτική άποψη των διαφορετικών τύπων χρηματοδότησης, υπάρχουν ποικίλοι χρόνοι και χρήσεις για κάθε τύπο. Να θυμάστε: Κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρησή σας καλύτερα από εσάς και καμία επιχείρηση δεν είναι ίδια, επομένως πάρτε τις αποφάσεις που λειτουργούν καλύτερα για την επωνυμία σας, με βάση την δεδομένα που έχετε στη διάθεσή σας.

Όλες οι διαδικτυακές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τη χρηματοδότηση

Καθώς μια επιχείρηση αναπτύσσεται, είναι φυσικό να χρειάζεται περισσότερες ταμειακές ροές. Περισσότερες πωλήσεις έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για περισσότερο απόθεμα. Περισσότερο απόθεμα σημαίνει μεγαλύτερη αποθήκη ή αυξημένη οργάνωση logistics. Μια μεγαλύτερη αποθήκη σημαίνει περισσότερο προσωπικό. Είναι ένας ατελείωτος κύκλος που σημαίνει μόνο καλά πράγματα για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο, χωρίς χρηματοδότηση την κατάλληλη στιγμή, θα μπορούσατε πραγματικά να βλάψετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το χειρότερο πράγμα θα ήταν να εξαντληθεί το απόθεμα ή να χάσετε τις διαφημιστικές σας τοποθετήσεις επειδή εξαντλήσατε τον προϋπολογισμό σας. Απλώς δείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας η ύπαρξη επαρκών ταμειακών ροών.

Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Τύποι χρηματοδότησης ηλεκτρονικού εμπορίου

Μετά από χρόνια στον κλάδο χρηματοδότησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, γνωρίζουμε πότε χρησιμοποιούνται καλύτερα ορισμένοι τύποι χρηματοδότησης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και πότε χρησιμοποιούνται hi-ROI για αυτή τη χρηματοδότηση.

Λύσεις Χρηματοδότησης

Προσωπικές πιστωτικές κάρτες ή επένδυση

Στην αρχή της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι πιο συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες ή «προσωπικές επενδύσεις» (λογαριασμοί ταμιευτηρίου, φίλοι και οικογένεια, κ.λπ.)

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στη χρήση πιστωτικών καρτών ή προσωπικών επενδύσεων ως κύρια πηγή χρηματοδότησής σας είναι ότι υπάρχει ένα όριο (για να μην αναφέρουμε τις μηνιαίες αποπληρωμές με απότομα APR και τις ποινές για καθυστέρηση). Πολλοί επιχειρηματίες αρχικού σταδίου έχουν μεγιστοποιήσει τις πιστωτικές κάρτες ή έχουν καθαρίσει τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου τους με στόχο να ξεκινήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Marketplace Καθημερινές προκαταβολές ή εμπορικές πιστωτικές κάρτες

Καθώς η επιχείρησή σας εδραιώνεται, θα έχετε την επιλογή για εμπορικές πιστωτικές κάρτες ή ακόμα και κάτι σαν α Καθημερινή προκαταβολήδίνοντάς σας τις πωλήσεις σας στην αγορά σε καθημερινή βάση αντί να ακολουθείτε το τυπικό πρόγραμμα πληρωμών της αγοράς (γενικά κάθε δύο εβδομάδες).

Προκαταβολή εσόδων & Χρηματοδότηση βάσει εσόδων

Αυτός ο τύπος χρηματοδότησης σάς επιτρέπει να αποπληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο ποσό ή ένα ποσοστό των πωλήσεών σας μέχρι να εξοφληθεί το δάνειο στο σύνολό του. Βλέπουμε ότι αυτό χρησιμοποιείται συχνά με εποχικούς πωλητές.

Προθεσμιακά Δάνεια & Πιστωτικά Όρια

Αυτές οι επιλογές χρηματοδότησης είναι εξαιρετικά ευέλικτες, γι‘ αυτό και είναι τόσο δημοφιλείς σε επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης. Μπορείτε να εγκριθείτε για ένα συγκεκριμένο ποσό, αλλά να αντλείτε μόνο ό,τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε. Οι τόκοι εφαρμόζονται μόνο σε κεφάλαια που αντλούνται και η αποπληρωμή απελευθερώνει περισσότερα χρήματα με αποτέλεσμα μια σταθερή ταμειακή ροή.

Συνιστάται ιδιαίτερα να βρείτε έναν συνεργάτη χρηματοδότησης χωρίς περιορισμούς στον τρόπο χρήσης των χρημάτων σας. Ακούστε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SellersFunding, Ricardo Pero, σχετικά με τα οφέλη του Κεφαλαίου Κίνησης και τον τρόπο με τον οποίο βοηθήσαμε χιλιάδες επιχειρήσεις να εξελιχθούν κερδοφόρα.

Factoring τιμολογίων, PO Financing & Asset-Based Lending

Αυτές οι μορφές χρηματοδότησης χρησιμοποιούνται πιο συχνά στο στάδιο ωρίμανσης της επιχείρησής σας.

Αυτός ο τύπος χρηματοδότησης ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα σας στην Amazon (ή στην αντίστοιχη αγορά) όπως θα κάνατε συνήθως. Στη συνέχεια, υποβάλλετε τα τιμολόγιά σας στον πάροχο χρηματοδότησής σας (όπως το SellersFunding) για εκταμίευση.

Η συνεργασία με έναν συνεργάτη όπως το SellersFunding σάς επιτρέπει επίσης να χειρίζεστε τιμολόγια από όλο τον κόσμο σε διάφορα νομίσματα με έναν λογαριασμό.

Ένας συνεργάτης χρηματοδότησης για εμπιστοσύνη

Ανεξάρτητα από το είδος της διαδικτυακής χρηματοδότησης επιχειρήσεων που προμηθεύεστε, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να βρείτε μια εταιρεία που μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε έναν αληθινό συνεργάτη χρηματοδότησης και ότι δεν αναπηδάτε σε διάφορες εταιρείες για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Συχνά βλέπουμε ότι μεγαλύτερος αριθμός παρόχων έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες δαπάνες συνολικά.

Όταν αναζητάτε αυτόν τον συνεργάτη χρηματοδότησης, συνιστούμε να επεξεργαστείτε αυτήν τη λίστα ελέγχου:

  • Εξαιρετικές κριτικές και φήμη
  • Ειδικεύεται στο Amazon και στο ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Συνδέεται απρόσκοπτα στην πλατφόρμα του Amazon για να λάβει έγκριση για χρηματοδότηση ​
  • Ταιριάζει τις λύσεις χρηματοδότησης με τις ανάγκες της επιχείρησής σας
  • Μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας στα Amazon Marketplaces
  • Προσφέρει ευέλικτους όρους που λειτουργούν για την επιχείρησή σας ​(I/O ή GP)​
  • Ποτέ δεν προσπαθεί να σας πουλήσει περισσότερο από όσο χρειάζεστε

Το SellersFunding έχει μηδενικούς περιορισμούς στον τρόπο χρήσης των χρημάτων σας! Είτε θέλετε να αγοράσετε απόθεμα, είτε να επεκτείνετε την αποθήκη σας, να ενισχύσετε τις διαφημίσεις σας είτε μια μυριάδα άλλων επιλογών, λάβετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τις ταμειακές ροές και την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Σχετικά με το SellersFunding

SellersFunding είναι μια παγκόσμια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας με αποστολή να ενδυναμώσει την ανάπτυξη για τους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ψηφιακή πλατφόρμα SellersFunding προσφέρει μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις που εξορθολογίζουν το παγκόσμιο εμπόριο για χιλιάδες επωνυμίες DTC, εμπόρους B2B και πωλητές αγοράς. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν ευέλικτη χρηματοδότηση για όλα τα στάδια του κύκλου ζωής της επιχείρησης, διασυνοριακή διαχείριση μετρητών, εργαλεία πληρωμής και επιχειρηματικά αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar