25+ χαριτωμένες αλλά εύκολες ιδέες για την Ημέρα της Μητέρας

1
25+ χαριτωμένες αλλά εύκολες ιδέες για την Ημέρα της Μητέρας

Μοιραστείτε το!

Η γιορτή της μητέρας είναι προ των πυλών, οπότε ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε μερικές χειροτεχνίες για τα παιδιά για να φτιάξουν τη μαμά. Αυτά τα Ιδέες Shrinky Dink για την Ημέρα της Μητέρας θα κάνει το τέλειο αναμνηστικό δώρο για τη μαμά, τη γιαγιά, τις θείες και οποιονδήποτε στη λίστα δώρων σας. Μας αρέσουν τα shrinky dinks, στην πραγματικότητα, φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μου για το Shrinky Dinks Tips and Tricks πριν ξεκινήσετε.

κολάζ τεσσάρων έργων που έγιναν με χρήση συρρικνούμενων δεξαμενών.  Μπρελόκ μαμά, μπρελόκ με παιδικό όνομα, σκουλαρίκια ουράνιο τόξο και μπρελόκ με πατημασιές

Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται διακοπές ως δικαιολογία για να φτιάξουν μερικά διασκεδαστικά χειροποίητα αντικείμενα χρησιμοποιώντας φιλμ σύσφιξης, αλλά είναι ένα εξαιρετικό υλικό για σπιτικά δώρα. Κάναμε πολλές δοκιμές και λάθη και η ρουτίνα μας είναι αρκετά χαλαρή.

Ακολουθούν μερικά από τα προηγούμενα δώρα καλοσύνης με συρρικνωμένα νινκς που δημιουργήθηκαν για ένα έργο πρόκλησης καλοσύνης. Θα ήταν τόσο διασκεδαστικό να τα δώσουμε και για την Ημέρα της Μητέρας!

Friendship Shrinky Dinks Gifts - 100 Acts of Kindness Challenge

Φτιάξαμε βραχιόλια shrinky dinks BFF, φερμουάρ για σύσφιξη και σελιδοδείκτες shrinky dinks.

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες όμως!

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε προμήθειες, εδώ είναι τα αγαπημένα μας, χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους Amazon συνεργάτη παραπομπής μας Τα προμήθειά μας για συρρικνωμένα dinks:

Shrinky Dink Projects για την Ημέρα της Μητέρας

Αυτές είναι όλες τόσο διασκεδαστικές χειροτεχνίες για τη γιορτή της μητέρας! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες για ένα λεπτομερές σεμινάριο για κάθε χειροποίητο δώρο παρακάτω, κάντε κλικ στον σύνδεσμο.

Ιδέες για μπρελόκ για την Ημέρα της Μητέρας Shrinky Dinks

Υπάρχουν τόσες πολλές χαριτωμένες ιδέες για Μπρελόκ για τη Γιορτή της Μητέρας και αυτή που σκέφτεστε αμέσως είναι να φτιάξετε ένα μπρελόκ με αποτύπωμα στο χέρι.

Τα αποτυπώματα των χεριών είναι δύσκολα σε συρρικνούμενο χαρτί, επειδή δεν υπάρχουν πολλά είδη τέχνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα χέρια του παιδιού σας, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συρρικνούμενα τραπέζια. Η μέθοδος που ακολουθούμε χρησιμοποιώντας ένα στεγανωτικό, με πραγματικά χρήσιμες, λεπτομερείς οδηγίες είναι αυτή Οδηγός DIY Shrinky Dink Handprint Keychain αν και δείτε τη συμβουλή μου παρακάτω.

Συμβουλή για μπρελόκ με αποτύπωμα: Μην κόβετε ανάμεσα στα δάχτυλα. Αν το αφήσετε σαν συμπαγές σχήμα θα το βοηθήσει να συρρικνωθεί καλύτερα και θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει στον εαυτό του. Επίσης, τα μεμονωμένα δάχτυλα πιάνονται σε πράγματα στην τσάντα ή στην τσέπη σας, ενώ ένα λείο, συμπαγές σχήμα δεν θα πιάσει.

Άλλες ιδέες για μπρελόκ Shrinky Dink:

ΣΧΕΤΙΚΑ: 20+ αστεία δώρα για τη γιορτή της μητέρας που θα την κάνουν να χαμογελάσει

Ιδέες για βραχιόλια Shrinky Dink

Τα βραχιόλια γοητείας είναι ένα σούπερ διασκεδαστικό χειροποίητο δώρο κοσμήματος που μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας συρρικνωμένα νυχάκια. Κάντε κλικ σε αυτά τα άρθρα για έμπνευση και για ένα πλήρες σεμινάριο:

Σκουλαρίκια Shrinky Dinks για την Ημέρα της Μητέρας

Εάν η μαμά της ζωής σας φορά διασκεδαστικά σκουλαρίκια, θα λατρέψει ένα χειροποίητο προσαρμοσμένο σετ από το αγαπημένο της παιδί. Χρησιμοποιώντας τρύπες, κρίκους άλματος και γάντζους για σκουλαρίκια, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα συρρικνωμένα νυχάκια σε σκουλαρίκια.

κολάζ από πέντε έργα που έγιναν με τη χρήση συρρικνούμενων δεξαμενών.  Μπρελόκ μαμά, μπρελόκ με παιδικό όνομα, σκουλαρίκια ουράνιο τόξο, βραχιόλι με λουκουμάδες και μπρελόκ

Ιδέες για κολιέ Shrinky Dinkys

Τα περιδέραια Shrinky Dink μπορούν πραγματικά να κυμαίνονται από απλά που γίνονται από νήπια μέχρι έργα φανταχτερής, επαγγελματικής εμφάνισης που γίνονται από ενήλικες ή εφήβους.

ΣΧΕΤΙΚΑ: 20+ συγκινητικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας που σίγουρα θα τραβήξουν τα κορδόνια της

Άλλα διασκεδαστικά δώρα Shrinky Dink

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με τα μπρελόκ με αποτύπωμα, αλλά υπάρχουν πραγματικά ΤΟΣΑ πολλά άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε από φιλμ συρρίκνωσης που θα έκαναν υπέροχα δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Επικές ιδέες για δώρα για τις φίλες της οινομαμάς σας

Μοιραστείτε το!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar