5 πραγματικοί τρόποι για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας [How to Multiply Your Money]

1
5 πραγματικοί τρόποι για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας [How to Multiply Your Money]

Όλοι θέλουν να διπλασιάσουν τα χρήματά τους. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας που δεν αφορούν πλουτίζω-γρήγορα απάτες ή κέρδος στο λαχείο. Αυτοί οι νόμιμοι τρόποι δημιουργίας πλούτου δεν απαιτούν τεράστια ποσά εισοδήματος για να ξεκινήσετε.

Ενώ μπορεί να μην διπλασιάσετε γρήγορα τα χρήματά σας, ο κανόνας του 72 δείχνει ότι είναι δυνατό με τον καιρό. Ο κανόνας του 72 παρέχει μια εκτίμηση για το πότε θα διπλασιαστούν τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, αν διαιρέσετε το 72 με ένα ποσοστό απόδοσης οκτώ τοις εκατό, θα δείτε ότι θα χρειαστούν εννέα χρόνια για να διπλασιαστούν τα χρήματά σας.

Μια υψηλότερη απόδοση επένδυσης θα μειώσει αυτόν τον χρόνο. Αυτές οι μέθοδοι για να αυξήσετε τα χρήματά σας είναι διαθέσιμες σε όλους.

Πώς να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας

Θέλετε να μάθετε πώς να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας; Ή, ψάχνετε για ένα λίστα ιδεών για παθητικό εισόδημα που θα προσθέσει χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό;

*Προσφορά της ημέρας: Η CIT Bank πληρώνει 4,20 τοις εκατό επί τους Λογαριασμοί Savings Connect. Εάν μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό με $100 και να καταθέσετε ηλεκτρονικά $200 κάθε μήνα, θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για την τιμή . Όλες οι καταθέσεις είναι ασφαλισμένες από το FDIC μέχρι το μέγιστο των 250.000 $ ανά καταθέτη.

Ακολουθούν πέντε απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε τα χρήματά σας τώρα.

1. Επενδύστε στο Χρηματιστήριο

Όταν προσπαθείτε να μάθετε πώς να διπλασιάσετε τα χρήματά σας, η επένδυση στο χρηματιστήριο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε τον πλούτο σας μακροπρόθεσμα. Το χρηματιστήριο μπορεί να είναι επικίνδυνο και μπορεί να χάσετε χρήματα.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα επενδύοντας στο χρηματιστήριο. Ο S&P 500, που θεωρείται κορυφαίος χρηματιστηριακός δείκτης, είχε μέσο ετήσιο ρυθμό απόδοσης οκτώ τοις εκατό από το 1957.

Με αυτόν τον ρυθμό, θα διπλασιάζατε την επένδυσή σας μέσα σε εννέα χρόνια. Τι γίνεται αν δεν έχετε πολλά χρήματα να επενδύσετε ή δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Μπορείς ακόμα επενδύσει στο χρηματιστήριο και αυξήστε τα χρήματά σας.

Το κλειδί είναι να αρχίσετε να επενδύετε αμέσως. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να επενδύετε, τόσο λιγότερα χρήματα έχετε να εξοικονομήσετε συνολικά λόγω του ανατοκισμού.

Πάρτε για παράδειγμα την επίτευξη καθαρής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Δείτε τι πρέπει να εξοικονομείτε κάθε μήνα για να πετύχετε αυτόν τον στόχο, ξεκινώντας από την ηλικία των 20 ετών.

Το SoFi Invest είναι μια καταπληκτική επιλογή εάν θέλετε να ξεκινήσετε να επενδύετε αλλά χρειάζεστε βοήθεια. Η πλατφόρμα βοηθά στη διαχείριση των επενδύσεών σας για να διασφαλίσετε ότι είστε στο στόχο για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το SoFi Invest έχει απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου 1 $ και δεν έχει απαιτούμενες χρεώσεις. Εάν έχετε ένα παλιό πρόγραμμα 401(k) ή IRA, μπορείτε να τα μετακινήσετε στο SoFi για να λάβετε τη βοήθειά τους.

Τι γίνεται με ένα σχέδιο 401(k);

Είστε νέος στις επενδύσεις ή προτιμάτε να μην έχετε πολλούς επενδυτικούς λογαριασμούς; Το πρόγραμμά σας 401(k) που χρηματοδοτείται από υπαλλήλους είναι μια κατάλληλη εναλλακτική λύση για την επένδυση μέσω μιας χρηματιστηριακής εταιρείας όπως το SoFi Invest.

Οι περισσότεροι εργοδότες προσφέρουν ένα ταίριασμα στη συνεισφορά σας, μέχρι ένα ορισμένο ποσό. Αυτό πολλαπλασιάζει αμέσως τα χρήματά σας, ώστε περισσότερα θα βγουν στην αγορά και θα λειτουργήσουν για εσάς.

Πολλά προγράμματα 401(k) διαθέτουν δωρεάν εκπαιδευτικούς πόρους για να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επένδυση. Τα περισσότερα προγράμματα περιλαμβάνουν επίσης κεφάλαια δείκτη ως επενδυτικές επιλογές.

Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αγορά χωρίς να πληρώνετε επαχθείς προμήθειες σε ένα ενεργά διαχειριζόμενο κεφάλαιο. Διαβάστε τον οδηγό μας πώς να ρυθμίσετε το πρώτο σας σχέδιο 401(k). εάν είστε νέος σε αυτό το εργαλείο προσωπικής χρηματοδότησης.

2. Επενδύστε σε ακίνητα

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το χρηματιστήριο είναι ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί ο πλούτος. Χάρη στο crowdfunding, τα ακίνητα είναι βιώσιμα στρατηγική οικοδόμησης πλούτου για περισσότερους ανθρώπους. Σας επιτρέπει επίσης να διαφοροποιήσετε τις επενδύσεις σας για να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο.

Χρειαζόσασταν σημαντικά χρηματικά ποσά για να επενδύουν σε ακίνητα. Εναλλακτικά, έπρεπε να διαχειριστείτε ένα ακίνητο. Το crowdfunding σάς επιτρέπει να βρείτε επενδύσεις σε ακίνητα με ελάχιστους πόρους.

Σας επιτρέπει επίσης να αποφύγετε τη διαχείριση του ακινήτου μόνοι σας. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα με μόλις 10 $ μέσω πλατφορμών όπως το Fundrise. Παρόμοια με το χρηματιστήριο, η επένδυση σε ακίνητα μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Ωστόσο, προσφέρει πολλές κερδοφόρες ευκαιρίες.

Οι αποδόσεις, καθαρές από χρεώσεις, ήταν κατά μέσο όρο 10,63 τοις εκατό από το 2021. Μια πλατφόρμα όπως το Fundrise σάς βοηθά να βρείτε ακίνητα που ταιριάζουν στο προφίλ κινδύνου σας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Διαμερίσματα
  • Εμπορική ιδιοκτησία
  • Νέα κατασκευή σπιτιού

Το Fundrise σάς επιτρέπει να επενδύετε σε ακίνητα χωρίς να ασχολείστε με φυσική διαχείριση. Οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης ή μη είναι διαθέσιμοι για τους χρήστες. Διαβάστε το δικό μας Έλεγχος χρηματοδότησης για να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα.

Ταράτσα είναι μια άλλη καλή επιλογή για επένδυση σε ακίνητα. Η πλατφόρμα εστιάζει σε ακίνητα με το κλειδί στο χέρι προς ενοικίαση. Δεν απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο για να επενδύσετε στο Roofstock.

Πρέπει να έχετε 20 τοις εκατό για να αφήσετε και μπορείτε να επενδύσετε με έναν IRA.

3. Ανοίξτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου

Οι λογαριασμοί ταμιευτηρίου είναι ο κλασικός τρόπος για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας. Αν και ο διπλασιασμός των χρημάτων σας με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου θα διαρκέσει χρόνια, είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να αυξήσετε τα χρήματά σας χωρίς προσπάθεια.

Επιτόκια σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου ήταν σημαντικά υψηλότερα τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από τη Μεγάλη Ύφεση, πλησίαζαν το πέντε τοις εκατό. Τώρα, είναι δύσκολο να βρεις κάτι πάνω από το ένα τοις εκατό.

Η CIT Bank είναι μια εξαιρετική επιλογή για αποταμίευση. Η αγορά χρήματος της CIT Bank πληρώνει 1,55 τοις εκατό και απαιτεί μόνο ένα ελάχιστο υπόλοιπο 100 $.

Ο λογαριασμός λειτουργεί σαν λογαριασμός ταμιευτηρίου. Είναι ασφαλισμένο από την FDIC έως και 250.000 $ και χρεώνει 0 $ σε αμοιβές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό για να κάνετε αναλήψεις και να πληρώσετε λογαριασμούς.

Εάν έχετε περισσότερα μετρητά να εξοικονομήσετε, η τράπεζα έχει καλύτερα προϊόντα πληρωμής. Savings Connect είναι μια επιλογή που πληρώνει 4,20 τοις εκατό. Πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό με $100 και να δεσμευτείτε να καταθέτετε $200 το μήνα για να προκριθείτε.

Εάν δεν δεσμευτείτε να καταθέτετε 200 $ το μήνα, μπορείτε να κερδίσετε επιτόκιο 4,40 τοις εκατό Platinum Savings προϊόν.

Έχει την ίδια απαίτηση ανοίγματος 100 $, αλλά πρέπει να έχετε ένα ημερήσιο υπόλοιπο λογαριασμού 5.000 $ για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Το υπόλοιπό σας επαληθεύεται στο τέλος κάθε ημέρας. Εάν πέσει κάτω από τα 5.000 $, το ποσοστό πέφτει στο 0,25 τοις εκατό.

Διαβάστε το δικό μας Αξιολόγηση της CIT Bank να μάθω περισσότερα.

*Σχετικά: Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές εξοικονόμησης, ρίξτε μια ματιά στο SaveBetter.com. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα σε πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να διαχειριστείτε τα πάντα μέσω ενός λογαριασμού.

4. Επενδύστε σε μια επιχείρηση

Η επένδυση σε μια επιχείρηση δεν είναι πλέον μόνο για τους σούπερ πλούσιους. Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας επενδύοντάς τα σε μια τοπική επιχείρηση κατασκευής τούβλων και κονιάματος.

Mainvest είναι μια πλατφόρμα crowdfunding, όπως το Fundrise, που επιτρέπει σε άτομα να επενδύουν σε επιχειρήσεις τοπικές στην περιοχή σας ή σε εθνικό επίπεδο, αν προτιμάτε.

Οι πιθανές ευκαιρίες περιλαμβάνουν:

  • Ζυθοποιεία
  • Κινηματογράφοι
  • Φορτηγά τροφίμων
  • Εστιατόρια
  • Λιανεμποριο

Χρειάζεστε μόνο 100 $ για να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να αρχίσετε να επενδύετε μέσω της Mainvest. Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή εάν έχετε λίγα χρήματα για να επενδύσετε ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τις επενδύσεις σας.

Οι επενδυτές δεν χρειάζεται να είναι διαπιστευμένοι για να ανοίξουν λογαριασμό. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να ξεκινήσετε. Και, μπορείτε να επενδύσετε μέσω ενός συνταξιοδοτικού ή μη λογαριασμού.

Η Mainvest αποδίδει έσοδα ανά τρίμηνο και υπάρχουν μηδενικές προμήθειες. Η εταιρεία διεκδικεί πιθανές αποδόσεις από δέκα έως 25 τοις εκατό στις επενδύσεις σας.

Η ευκαιρία δεν είναι για άτομα που αναζητούν μια βραχυπρόθεσμη επένδυση. Εάν είστε εντάξει να διατηρήσετε την επένδυση για αρκετά χρόνια, μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία διαφοροποίησης.

Ανάγνωση Κριτική Mainvest να μάθω περισσότερα.

5. Εξόφληση χρέους

Η εξόφληση του χρέους είναι ένας νόμιμος τρόπος για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας. Οι άνθρωποι συχνά συζητούν την εξόφληση του χρέους έναντι της επένδυσης. Είναι μια διαχρονική ερώτηση για το ποιο είναι πιο σημαντικό.

Πέρα από την απάντηση, η εξάλειψη του χρέους είναι ένας παραγνωρισμένος τρόπος για να πολλαπλασιάσεις τα χρήματά σου. Η εξόφληση του χρέους σας βοηθά να δημιουργήσετε πλούτο, καθώς το χρέος είναι ένα μέρος της εξίσωσης καθαρής αξίας.

Όταν εξοφλείτε το χρέος, εξοικονομείτε χρήματα που θα πήγαιναν για την πληρωμή τόκων. Αυτά τα χρήματα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν με άλλους τρόπους. Το χρέος, ειδικά το καταναλωτικό χρέος υψηλού επιτοκίου, είναι περιοριστικό.

Θα σας εμποδίσει να δημιουργήσετε διάφορα ρεύματα χρήματα γραμματοκιβωτίου που είναι ζωτικής σημασίας για τη συσσώρευση πλούτου. Εάν έχετε χρέος πιστωτικής κάρτας, εξετάστε το ενδεχόμενο ενοποίησης με το SoFi.

Ο δανειστής προσφέρει επιτόκια τόσο χαμηλά όσο 5,99 τοις εκατό και δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να μειώσετε το επιτόκιο, να εξοφλήσετε το χρέος σας πιο γρήγορα και να έχετε περισσότερα κεφάλαια για επένδυση.

Καθώς αρχίζετε να εξοφλείτε το χρέος, προσπαθήστε να το συνδυάσετε με λιγότερα έξοδα. Όταν πλησιάζετε στην ελευθερία του χρέους και έχετε περισσότερα χρήματα για να επενδύσετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από το χρηματιστήριο ή την ακίνητη περιουσία.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διπλασιάσετε τα χρήματά σας σε οκτώ ή εννέα χρόνια. Η επένδυση με την εξόφληση του χρέους είναι προσωπική απόφαση. Μπορείτε να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά θα παρατείνει το χρόνο που χρειάζεται για να απαλλαγείτε από χρέη.

Κάνε ό,τι είναι καλύτερο για σένα και όλα θα πάνε μόνα τους με τον καιρό.

Συμπέρασμα

Η δημιουργία πλούτου είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι φιλοδοξούν, αλλά πιστεύουν ότι είναι δύσκολο ή αδύνατο. Χάρη σε μια πληθώρα εργαλείων και πόρων, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να βρεθούν νόμιμοι τρόποι για τη συγκέντρωση πλούτου.

Καθώς επιδιώκετε τρόπους να διπλασιάσετε τα χρήματά σας, θυμηθείτε τον κανόνα του 72. Διαιρέστε το 72 με το ποσοστό απόδοσης και θα δείτε πόσο χρόνο θα σας πάρει για να πετύχετε.

Αν και η επιτυχία μπορεί να μην έρθει από τη μια μέρα στην άλλη, θα συμβεί γρηγορότερα από ό,τι νομίζετε εάν είστε αφοσιωμένοι.

Ποιοι είναι μερικοί από τους αγαπημένους σας τρόπους για να αυξήσετε τον πλούτο σας; Πώς διαφοροποιείτε τις επενδύσεις σας;

Το SoFi Invest αναφέρεται στις τρεις πλατφόρμες επενδύσεων και συναλλαγών που διαχειρίζονται η Social Finance, Inc. και οι θυγατρικές της (περιγράφονται παρακάτω). Οι μεμονωμένοι λογαριασμοί πελατών ενδέχεται να υπόκεινται στους όρους που ισχύουν για μία ή περισσότερες από τις παρακάτω πλατφόρμες.

1) Οι αυτοματοποιημένες επενδυτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται από τη SoFi Wealth LLC, έναν σύμβουλο επενδύσεων που είναι εγγεγραμμένος στην SEC («Sofi Wealth»). Οι υπηρεσίες μεσιτείας παρέχονται στη SoFi Wealth LLC από τη SoFi Securities LLC.

2) Οι υπηρεσίες Active Investing και μεσιτείας παρέχονται από τη SoFi Securities LLC, μέλος FINRA/SIPC, («Sofi Securities»). Η εκκαθάριση και η φύλαξη όλων των τίτλων παρέχονται από την APEX Clearing Corporation.

3) Το SoFi Crypto προσφέρεται από την SoFi Digital Assets, LLC, μια εγγεγραμμένη στο FinCEN Επιχείρηση παροχής υπηρεσιών χρημάτων.

Για πρόσθετες γνωστοποιήσεις που σχετίζονται με τις πλατφόρμες SoFi Invest που περιγράφονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής άδειας χρήσης της SoFi Digital Assets, LLC, επισκεφθείτε SoFi.com/legal.

Ούτε οι Σύμβουλοι Επενδύσεων Αντιπρόσωποι της SoFi Wealth, ούτε οι Εγγεγραμμένοι Αντιπρόσωποι της SoFi Securities αποζημιώνονται για την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που πωλείται μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας SoFi Invest. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με προϊόντα δανεισμού που περιέχονται στο παρόν δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως προσφορά ή προεπιλογή για οποιοδήποτε προϊόν δανείου που προσφέρεται από τη SoFi Bank, NA

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar