7 τρόποι για να παρακολουθήσετε το Discovery Channel χωρίς καλώδιο

0
7 τρόποι για να παρακολουθήσετε το Discovery Channel χωρίς καλώδιο

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσουν το Discovery Channel χωρίς καλώδιο. Οι υπηρεσίες ροής είναι η απάντηση.

Εδώ, καλύπτουμε επτά δυνατές επιλογές για παρακολούθηση του Discovery Channel χωρίς πάροχο τηλεόρασης.

Ποιες υπηρεσίες ροής προσφέρουν κανάλι Discovery;

Το καλώδιο δεν είναι πλέον απαραίτητο για την παρακολούθηση δημοφιλών εκπομπών στο Discovery Channel. Οχι τώρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συσκευή για να το παρακολουθήσετε.

Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι ροής του Discovery Channel.

1. Φίλων

Philo είναι μια φανταστική επιλογή για κόπτες κορδονιών από το 2009. Εάν θέλετε μια σταθερή επιλογή περιεχομένου τρόπου ζωής και ψυχαγωγίας, το Philo TV θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το πακέτο 70+ καναλιών του κοστίζει μόλις 25 $ το μήνα και περιλαμβάνει τα ακόλουθα κανάλια:

  • AMC, A&E, Animal Planet
  • Comedy Central, CMT
  • Discovery Channel
  • DIY, Food Network, Lifetime, MTV
  • HGTV
  • Κανάλι ιστορίας

Το μόνο μειονέκτημα του Philo TV είναι ότι δεν σας επιτρέπει να μεταδώσετε δημοφιλή αθλητικά κανάλια όπως το ESPN ή το FOX Sports ή τοπικά κανάλια. Ευτυχώς, μπορείτε να αποκτήσετε τοπικά κανάλια με χαμηλό, εφάπαξ κόστος, αγοράζοντας μια απλή κεραία over-the-air όπως η Μπορώ Φύλλο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Philo με μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για να δείτε αν η υπηρεσία είναι για εσάς.

Διαβάστε το δικό μας κριτική Philo να μάθω περισσότερα.

2. Sling TV

Sling TV είναι μια υπηρεσία ροής που πρέπει να εξετάσετε εάν θέλετε ζωντανά αθλητικά και καλωδιακά νέα, χωρίς βαρύ λογαριασμό. Διαθέτει εύχρηστη διεπαφή και μενού καναλιών καθώς και αξιόπιστη ποιότητα ροής.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το Discovery Channel είναι μέσω του πακέτου Sling TV Blue.

Εάν είστε σαν τον μέσο Αμερικανό, πληρώνετε περίπου 200 $ το μήνα για καλώδιο. Η μετάβαση σε Sling TV θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πάνω από 100 $ το μήνα.

Όχι μόνο θα μειώσετε τον λογαριασμό του καλωδίου σας, αλλά θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία επεισόδια του Planet Earth, Mythbusters και The Deadliest Catch.

Η υπηρεσία συνήθως δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αλλά εκτελεί προσφορές εξοικονόμησης χρημάτων. Πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνουν τον πρώτο μήνα για μισή άδεια ή εκπτώσεις σε μια συσκευή ροής.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική του Sling για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά καναλιών και τη διεπαφή.

3. DIRECTV STREAM

Υπάρχουν πολλά να αρέσουν DIRECTV STREAM, πρώην AT&T TV Now, ως εναλλακτική καλωδιακή. Για αρχή, το μενού και η πλοήγησή του είναι πολύ εύκολο να κατανοηθούν και να χρησιμοποιηθούν.

Προσφέρει επίσης μια σειρά από δημοφιλή κανάλια σε υψηλή ποιότητα ροής.

*Σχετικά: Αγαπάτε το κολεγιακό ποδόσφαιρο; Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τους τρόπους παρακολούθησης κολεγιακού ποδοσφαίρου χωρίς καλώδιο για να παρακολουθήσετε όλη τη δράση χωρίς ένα ακριβό συμβόλαιο.*

Μπορείτε να κάνετε ροή του Discovery Channel στο διαδίκτυο με το βασικό του σχέδιο. Αυτή η επιλογή σε λογικές τιμές σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά περιεχόμενο και να πηγαίνετε τρεις ημέρες πίσω για να παρακολουθείτε εκπομπές που έχουν ήδη μεταδοθεί, κατόπιν ζήτησης.

Εάν θέλετε μια πιο καλωδιακή εμπειρία, το DIRECTV STREAM προσφέρει τέσσερα πακέτα, με τα υψηλότερης ποιότητας να περιλαμβάνουν περισσότερα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων premium.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία με μια δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών για να διαπιστώσετε εάν είναι για εσάς.

Διαβάστε την περιεκτική μας Αξιολόγηση DIRECTV STREAM να μάθω περισσότερα.

4. fuboTV

Αν το να μην έχεις αθλητισμό είναι κάτι που σου αποτρέπει, fuboTV είναι μια φανταστική επιλογή για τη ροή του Discovery Channel. Η εναλλακτική καλωδιακή έχει πάνω από 140 κανάλια στη βασική της συσκευασία για 74,99 $ το μήνα, συν τα τέλη RSN.

Διαθέτει δεκάδες δημοφιλή κανάλια ψυχαγωγίας και τρόπου ζωής, όπως τα Bravo, E!, Hallmark, HGTV και άλλα. Η υπηρεσία μεταφέρει επίσης πολλά εκπληκτικά αθλητικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους σουίτας καναλιών ESPN, του Fox Sports και του NFL Network.

Το FuboTV μεταφέρει επίσης όλα τα τοπικά δίκτυα και έχει ένα βασικό DVR 1.000 ωρών εγγεγραμμένου περιεχομένου.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία με μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για να μάθετε αν είναι για εσάς.

Διαβάστε το δικό μας κριτική fuboTV να μάθω περισσότερα.

5. Hulu Live

Όπως και οι άλλες υπηρεσίες που αναφέρθηκαν, Hulu με ζωντανή τηλεόραση διευκολύνει την παρακολούθηση του Discovery Channel χωρίς καλώδιο. Διαθέτει έναν διαισθητικό οδηγό χρήστη, απεριόριστο cloud DVR και εξαιρετική επιλογή καναλιών.

Ο πάροχος ροής προσφέρει επίσης πολύ περιεχόμενο κατ‘ απαίτηση από το Discovery Channel και άλλα δίκτυα, καθώς και πλήθος πρωτότυπων προγραμμάτων υψηλής ποιότητας.

Η υπηρεσία δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αλλά περιλαμβάνει το πακέτο Disney με συνδρομή. Αυτό σας παρέχει όλο το περιεχόμενο από το Disney+ και το ESPN+

Διαβάστε το δικό μας Λίστα καναλιών Hulu Live οδηγός για να μάθετε τι λαμβάνετε με την υπηρεσία.

6. Vidgo

Αναμφισβήτητα η πιο «κοινωνική» από τις πλατφόρμες ροής, Vidgo επιτρέπει στους συνδρομητές να αντιδρούν σε εκπομπές και αθλητικά παιχνίδια στα τηλέφωνά τους με φίλους και συγγενείς.

Τα δωμάτια συνομιλίας, τα σύντομα βίντεο, οι γεννήτριες μιμιδίων και GIF κάνουν την παρακολούθηση τηλεόρασης διασκεδαστική στο Vidgo. Η σειρά καναλιών του διατίθεται σε δύο διαφορετικά σχέδια.

Το πρόγραμμα Plus έχει περίπου 110 κανάλια με 64,95 $ το μήνα. Το άλλο πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα Premium και έχει περίπου 150 κανάλια για 79,95 $ το μήνα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας. Ωστόσο, η δοκιμή της πλατφόρμας μας έδειξε ότι είναι μια αξιόπιστη επιλογή για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Discovery Channel.

Εξακολουθεί να αναπτύσσεται, δεν περιλαμβάνει ακόμη cloud DVR, αλλά λέει ότι έχει σχέδια να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα σύντομα.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική Vidgo για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία.

7. YouTube TV

Ένας τελευταίος τρόπος για να μεταδώσετε αυτό το κανάλι είναι μέσω YouTube TV. Ενώ βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο του φάσματος ροής, προσφέρει πάνω από 100 δημοφιλή δίκτυα.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι προσφέρει απεριόριστη δυνατότητα εγγραφής cloud DVR. Επιπλέον, δεν έχει συμβόλαιο και δεν έχει τέλη ακύρωσης.

Αν είστε λάτρης του NFL, η υπηρεσία θα έχει NFL Sunday Ticket ξεκινώντας από τη σεζόν 2023.

Η υπηρεσία προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά συχνά επεκτείνεται σε δύο εβδομάδες.

Διαβάστε το δικό μας Κριτική YouTube TV για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία.

Μπορώ να μεταφέρω δωρεάν το κανάλι Discovery;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καλός τρόπος να γίνει αυτό.

Ενώ κάποιοι επισημαίνουν την εφαρμογή του Discovery Channel, DiscoveryGO, ως επιλογή, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές μόνο εάν έχετε πρόγραμμα επί πληρωμή καλωδιακής τηλεόρασης.

Το δωρεάν περιεχόμενο του Discovery Channel που διατίθεται μέσω της εφαρμογής του είναι μόνο κατ‘ απαίτηση, είναι περιορισμένο και αποτελείται κυρίως από κλιπ και κομμάτια από τις δημοφιλείς εκπομπές του και όχι από ολόκληρα επεισόδια.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη νέα πλατφόρμα ροής που κοστίζει 4,99 $ το μήνα. Προβάλλει περιεχόμενο κατά παραγγελία και πρόσφατες μεταδόσεις δημοφιλών εκπομπών.

Το Discovery+ προσφέρει α επταήμερη δωρεάν δοκιμή για να το δοκιμάσω.

Διαβάστε το δικό μας Αναθεώρηση Discovery+ να μάθω περισσότερα.

Μπορώ να παρακολουθήσω το Discovery Channel σε Apple TV, Chromecast, Fire TV ή Roku;

Ναί. Όλες οι επιλογές που παρουσιάζονται εδώ είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής. Με σύνδεση στο διαδίκτυο και οθόνη για παρακολούθηση, είστε έτοιμοι.

Περίληψη

Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε 150 $ το μήνα σε μια καλωδιακή συνδρομή. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές με οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ροής που αναφέρονται εδώ.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια υπηρεσία ροής θα σας αρέσει περισσότερο, δοκιμάστε τις όλες χρησιμοποιώντας τις δωρεάν δοκιμαστικές επιλογές τους και συνεχίστε με αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ποια άλλα κανάλια σας εμποδίζουν να κόψετε το καλώδιο στο συμβόλαιό σας για το καλώδιο;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar